Hvor mange kalorier er brændt i en times zumba?

Zumba er en fitness disciplin som kombinerer dans og aerob træning. Med musik som et værktøj (et sammensurium af lyde lige fra reggaeton, salsa, rumba, samba, flamenco, merengue&# 8230;), det er en perfekt træning for at komme i form og tynd. Som en øvelse interessante rapporter fordele til fysiske og følelsesmæssige sundhed, fra at forbedre hjerte-kar-systemet, toning muskler og knogler, forbedre fleksibiliteten, fremme fedtforbrænding og frigøre stress. Desuden zumba praksis hjælper korrekt dårlige arbejdsstillinger.

den zumba øvelser de arbejder alle muskelgrupper (ben, arme, mave og balder), som opnås ved toning hele kroppen, og samtidig forbedre brænde kalorier. Faktisk er det blevet en af ​​de mest praktiseres discipliner, når de ønsker at tabe nogle ekstra pounds. Du skal blot udføre 2-3 sessioner om ugen for at mindske kropsfedt og begynder at mærke resultaterne fra den tredje uge. Hvor mange kalorier er faktisk brændt i en times zumba?

Zumba, ¿tynder?

Når tabe vægt er vigtigt at kombinere kost med motion. Dans er en af ​​de mest sjove måder at komme i form og tabe sig, og det er netop, hvad der sker i klassen zumba, dans. Hvis vi ser på listen over de mest effektive discipliner til at brænde kalorier uden tvivl du finder den zumba praksis, da hver session kan nå brænde mellem 500 til 800 kalorier. Sessions involverer stort energiforbrug, der fremmer vægttab. Blandt de forskellige typer af zumba, zumba er de mest praktiserede fitness, zumba trin (designet til at arbejde den nederste del af kroppen), Zumba Toning, Aqua Zumba, Zumba Gold, Zumba Gold-Toning og Zumba i kredsløbet.

Det er vigtigt, især hvis vi har hidtil ikke motionerer regelmæssigt, gå gradvist stigende både tid og intensiteten af ​​Zumba sessioner. Og husk, at konsistensen er afgørende for at opnå de forventede resultater.

Du kan også være interesseret i: Yoga og Zumba: Slankende sandhed samtidig have det sjovt og bemærker de øvelser med hula hoop slankende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 56


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة