Tynder at svømme? Motion og vægttab gimmicks


  Er svømning er en effektiv øvelse til at tabe sig? Hvad er bedst egnet til at få motion? Fordelene ved svømning er mange, ikke mindst fordi denne sport alle muskler er arbejdet krop, mens hjerte og lunge tog. den svømning hjælper brænde kalorier, hvilket gør det til et fremragende alternativ til at tabe de ekstra pounds. Gennem udøvelse af denne sport kan vi holde sig i form, uden at glemme, at vi skal kombinere motion med ordentlig ernæring.

  1. Varm

  For at udføre korrekt praksis med svømning før dykning i vandet, bør gøre en udspænding og åndedrætsøvelser at løsne musklerne og forebygge skader. Vi kan starte med to ugentlige svømmeture i en halv time.

  2. Lav lang

  Først efter en ordentlig warm-up, vi kan begynde at gøre flere lange række. Vi kan bruge forskellige stilarter, begyndende med den enkleste, freestyle, og tilpasse intensiteten til fitness. Dette er ikke en konkurrence, men at komme i form.

  3. Intensivere uddannelsen

  Vi må gøre det gradvist til tone hele kroppen. For eksempel, efter lang, kan vi komplicere motion svømning med en bestyrelse til at træne ben. Således væskeophobning og bekæmpe cellulite, selv. Eller kan vi udøve dine arme tilbage eller sommerfugl svømning stil.

  4. briller og ørepropper

  Nogle simple tricks vil hjælpe os til bedre at svømme og føre en mere effektiv træning. For eksempel er det vigtigt, beskyttelsesbriller at forbedre vision og forebygge øjenirritation og ørepropper at undgå ubehagelige vandindløb.

  5. Water Bottle

  den motion, især i de mest intense faser, er det en vand forbrug meget højere, så vi må ikke glemme rehydrere godt. For at gøre dette, altid holde ved siden af ​​en flaske vand (nul kalorier), at drikke hver gang du forlader poolen. Ingen grund kun at drikke, når tørstig.

  6. Varmt brusebad

  Efter træning, og til at slappe muskler, intet som at tage en varmt brusebad, efterfulgt af blid massage med fugtighedscreme. Sidstnævnte hjælper afløb og bedre fugter huden efter at være i vandet. Huden er meget modtagelig over for materiale, der kan trænge igennem.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 89 = 95


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة