Hjemmelavet ansigtscreme med olivenolie: Hvordan man gør det?

Hjem Opskrifter: Ansigtscreme med olivenolie. Huden pleje som afgørende. Derfor har vi udarbejdet effektive opskrifter for dig at forberede din egen hjemmelavet ansigtscreme med olivenolie.

Selvom der indtil nu vi vidste olivenolie som et væsentligt element i middelhavskosten, er det mere og mere almindeligt at finde det i naturkosmetik. Og er, at fugtgivende og hudregenererende handling er berygtet som vitamin A, D, E og K, antioxiderende virkning, bekæmper dannelsen af ​​frie radikaler, som er midlerne, der forårsager ældning.

Først cremer tre skefulde olivenolie, med en spiseskefuld honning og en spiseskefuld vaseline. Opvarmet vandbad den resulterende blanding, tilsætning af nogle få dråber rosenvand. Så, holde det i en glasbeholder med låg og køligt før at anvende det. Brug denne creme hver aften inden jeg går i seng.

ansigtscreme til tør hud med olivenolie

Glem de dyre cremer du har købt indtil videre, og satse på hjemmet og økonomiske løsninger.

Først blande to spiseskefulde olivenolie, en sukker og en skefuld citronsaft. Når du har cremen, anvende den på ansigtet udfører en blid massage i cirkulære bevægelser for huden at absorbere blandingen.

Ansigtscreme med olivenolie: Lifting effekt

For at forberede denne creme til dit ansigt, du skal slå to æggeblommer i en halv kop olivenolie. Tag en anden beholder for at slå de resterende baggrund af ovenstående æg. Når du har cremen er tid til at anvende den. For at gøre dette, skal du placere blandingen på det ansigt, du gjorde først. Du skal lade cremen sidde i 15 minutter. Efter denne tid tilføje den anden creme, over den første, i 30 minutter.

For at fjerne skyl med koldt vand, for at udskrive en styrkende effekt på huden. I det tilfælde, at cremen er det mere flydende end forventet, kan du tilføje mel for at få en mere cremet konsistens.

Ansigtscreme med olivenolie i store porer

Som vi ved, at omsorg for din hud, du pleje, tilbyder vi nøglerne til at forberede en hjemmelavet creme til forstørrede porer. Til dette skal du indtaste 10 pulp blomme i beholderen af ​​mixeren og tilsæt en skefuld olivenolie. anvende det straks i ansigtet og lad den i 20 minutter, fjerne overskydende creme, Forløbet tid, rense dit ansigt med vand.

Vi anbefaler, at du anvender denne creme en gang om ugen. Din hud vil takke dig.

Hvis der ud over disse hjemmelavede cremer, du ønsker at prøve andre produkter, gå ikke glip af nogle af de bedste fugtighedscreme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة