Pasta salater: nem Opskrifter og lys

en pastasalat er et ideelt kursus, hvis du ønsker at følge en sund og afbalanceret kost. Pastaen er afgørende, fordi det bringer kulhydrater, afgørende for intellektuel ydeevne. Hertil kommer, pasta hjælper med at forbedre fordøjelsen. Med disse opskrifter vil du få nogle lækre salater. Let at forberede er også et ideelt valg, hvis du ønsker at tage sig af linjen. 100 gram pasta indeholder omkring 350 kalorier. Afhængigt af de andre ingredienser, bliver et let måltid.

Pasta salat med laks og dild

For at forberede denne opskrift vi brug for følgende ingredienser De er: røget (200 gram) laks, sommerfugl pasta (250 g) og en knivspids salt. Til saucen: citronsaft, hvidvinseddike, 1 spsk sennep, olivenolie og 2 spsk dild. til forberedelse: Kog pastaen i vand i 15 minutter. Forbigå koldt vand og afløb. Så bland i en skål eddike, et par dråber citronsaft og sennep, gradvist at tilføje olivenolie. Tilsæt dild finthakket. Blanding af pasta med laks i tynde skiver og server med dild sauce.

Pastasalat med zucchini og tomater

For sin forberedelse vi brug for følgende ingredienser: Fusilli tricolor (500 g), 2 courgetter, tomater (250 gram), 120 g ost med urter, 100 gram af tandhjul, 1 tsk frisk mynte, 2 spiseskefulde olivenolie, 1 tsk balsamico pasta , en knivspids stødt peber, en knivspids sukker og salt. For at forberede: koge Pastra i saltet vand i 13-15 minutter. Dræne og passere gennem det kolde vand. Derefter opvarmes ovnen til roast tomater (sted i en skål sprøjtet med olie, og en knivspids salt, peber og sukker). Fjern og lad afkøle. Ristningen drev og zucchini i tern, i en gryde med olivenolie. I en salatskål, bland pastaen med tomater, ost, zucchini og pinjekerner. Tilføj vinaigrette (olie med balsamico, mynte og basilikum).

Pasta salat med ananas

den ingredienser denne opskrift er: gennemsnitlige ananas, 200 gram pasta farver (tusindfryd vegetabilske), 1 kan sukkermajs, 2 kogte æg, 200 gram svampe, 200 g kogt skinke, olivenolie, 1 æggeblomme, 2 tsk sherry eddike, saft af en halv citron, peber og salt. For at forberede: Kog i rigeligt vand med en knivspids salt dej. Hæld vandet fra og lad afkøle. Ren og skær svampe og skinke. Fjerne pulpa på en ananas og skæres i terninger. Dræne majs og skræl æg (snitning ene og den anden skiver).

Derefter sætte vi dem i blenderen æggeblomme med sennep, eddike og citronsaft. Der omrøres under tilsætning olivenolie. Mens du holder omrøring af pasta med alle ingredienser i en salatskål og tilsæt saucen. Så fyld ananas med dette præparat. Pynt med skiver af kogt æg.

Pasta salat og blæksprutte

den ingredienser til denne opskrift er: 1 kilo blæksprutte, 150 g frisk pasta, 100 g tomater, 1 rødløg, 100 gram arugula, 100 gram udstenede sorte oliven, olivenolie, hvidvinseddike, hot paprika og en knivspids salt. Til forberedelse: Kog pastaen i vand, indtil al dente. Hæld vandet fra og der er afsat. Fra hakkede tomater og hak løg, derefter rehogándola uden at lade det brune. Tilsæt tomater og svits et par minutter. Vask og hak arugula. I en skål sætte eddike med et gran salt, bland og tilsæt olie langsomt. Skær blæksprutte og blandes med pastaen, løg og tomat, arugula, oliven. Støvregn med vinaigrette.

Du kan også være interesseret i: vegetariske vægttab Salater: Nemme Opskrifter og opdage salat opskrifter til hver dag i ugen.

Hvad ved du af lette produkter? [QUIZ]

Spørgsmål 1 af 8

Vil du virkelig vide, hvad lys betyder?

Uden sukker eller fedt

Regnskabsmæssig små mængder af sukker eller fedt.

Et produkt for slankekur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1


Content Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo