Hvordan laver hjemmelavet hvidløg mayonnaise lys: Nem opskrift

Hvordan laver hjemmelavet aioli lys? For at undgå at skulle opgive al smagen af ​​denne lækre sovs, ideel til dressing salater og andre retter, vi foreslår en lys og vegetarisk udgave, uden brug af æg. Den aioli sauce er en hurtig og nem opskrift at forberede, aromatiseret med hvidløg og perfekt til at berige kød, fisk eller grøntsager.

Egenskaber af hvidløg

Den vigtigste ingrediens i denne opskrift er hvidløg, en fødevare, interessante rapporter fordele sundhed og kost. Hvidløg, er input betragtes lægeurt der sammen med porre, løg, skalotteløg og purløg, det har mere end 700 forskellige sorter. Hvidløg Anlægget kan nå en meter i højden. Pæren, som forbruger består af små segmenter, der er tilbage til at tørre i solen. Hvidløg er kendt for sin antiseptiske, antispasmodic, vanddrivende, slimløsende og styrkende egenskaber.

Hvidløg er en kilde til vitamin A, B og C, blandt andre, og er rig på mineraler og essentielle sporstoffer. Til internt brug, er hvidløg anvendes til at styre hastigheden af dårlige kolesterol i blodet, styrke immunsystemet, øger forsvar, fremme produktionen af ​​mavesaft og galde produktion, lindre kramper og diarré og mavesmerter. som en infusion eller afkog, hvidløg har en gavnlig effekt på luftvejene for at bekæmpe lidelser kolde, såsom influenza. I nogle kulturer er hvidløg bruges til at forebygge smitsomme sygdomme. Til udvortes brug, frisk hvidløg saft fremmer heling af sår og sår og vender ligtorne og vorter. I nogle tilfælde ser det ud til at være nyttig mod hårtab. I køkkenet, egenskaber smagsstoffer hvidløg er kendt siden oldtiden, der bruges til at berige kød, fisk og grøntsager.

Aioli Opskrift lys

For at forberede denne opskrift (50 kalorier per portion), vi har brug for følgende ingredienser50 g olivenolie, 100 gram soja mælkesukker, 3 fed hvidløg, en knivspids salt 1 tsk æble cider eddike eller citron, 1 knivspids gurkemeje.

til forberedelse:

  1. Skræl og skær hvidløg og bland i en blender med mælk, olie, salt, eddike og gurkemeje.
  2. Emulgere i fuld fart alt godt, indtil tyk og glat creme er opnået.
  3. Lad saucen i køleskabet til afkøling. Tag den ud når betjener.

Du kan også være interesseret i: Sådan krydre maden uden at få vægt: Tricks og opdage grøntsagerne i tempura: Opskriften mere lys.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − 21 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer