Nul kost for at tabe sig hurtigt

den nul kost Det er en af ​​de kostvaner er specielt designet til tabe sig hurtigt. Hvis du er fast besluttet på at fjerne de ekstra kilo, og vigtigst af alt, ikke at komme sig efter indsats, kunne ordningen tilpasses din profil.

Ligesom mange af nutidens kostvaner er primært baseret på såkaldte nul eller næringsmidler rige på protein, vitaminer (især A, C, E og B-kompleks vitaminer) og mineraler. De bruges som erstatning for andre mere højt kalorieindhold fødevarer og fedtstoffer og dækker alle smag og behov, for at udføre en komplet kost. Lad os se nærmere, hvordan nul kost for at tabe sig hurtigt er gjort.

Mindre vægt betyder mere balance. Nul kost, samt hjælpe dig med at tabe, har til formål at hjælpe med at inddrive fornøjelsen af spise, ikke sult for angst og fornøjelsen af ​​opholder sig aktiv (motion). Nul kost begynder med en aktiv fase til formål at genoprette en ordentlig vægt hurtigt og afbalancere kroppens naturlige evne til at vedligeholde det. Nul kost er et direkte angreb strategi, til at mobilisere og fjerne overskydende fedt gennem en intens dræning handling. Et program baseret på specifikke fødevareproteiner at fodre kroppen og opretholde muskeltonus og planteekstrakter rig på aktive ingredienser, der stimulerer drænende effekt og oprensning af kroppen.

Som i andre kostvaner, er du nødt til at følge en måltid tidsplan, undgår springe (morgenmad, brunch, frokost, te og aftensmad). Divide måltider hjælper med at undgå at blive for sulten til den næste og frem for alt, for at opretholde afbalancerede glucose niveauer i blodet.

Kost nul: Type-menuen

Lad os se derefter en type nul kost menu:

  • morgenmad: En kanel aromatiseret kaffe, en skive hele hvede toast, en teskefuld marmelade, en håndfuld mandler (6-7), en halv grapefrugt og 3-4 skiver af bresaola. En anden mulighed: citron cookies, en kop te, 50 gram Hytteost fedtfattig med jordbær (3-4), og nogle ingefær eller citronskal.
  • ved midmorning: Cookies eller lavt kalorieindhold snacks.
  • mad: Hakket oksekød (140 gram) med sofrito, to skiver hvedebrød, tomater og salat salat med en teskefuld sennep og rå fennikel. Salaten kan også krydres med en spiseskefuld olivenolie og ristede pinjekerner. Frugt, et stykke frugt (kiwi).
  • picnic: Et stykke frugt (pære) eller lavt kalorieindhold snacks.
  • middag: Selleri og gulerod rå som startere. En salat parabol zucchini og cherrytomater, ledsaget af en tun bøf på grillen (140 gram), krydret med persille, citron og en teskefuld olivenolie. En anden mulighed er en vegetabilsk salat, bagt kylling lår (100 gram) med spinat, en skive brød eller en del af rosmarin kartofler med et par teskefulde olie
  • .

Zero kost: sund vaner

Fødevarer er en vigtig forudsætning, men ikke den eneste, for at opretholde vægttab og undgå den frygtede rebound effekt. Så ud over at tage sig af kosten er det nødvendigt at fremme andre sunde vaner såsom motion regelmæssigt, give op med at ryge og undgå for stort indtag alkoholiske drikkevarer. Også, skal man passe på hydrering med indtag på mindst 1,5 liter vand, undgå læskedrikke eller sukkerholdige drikkevarer.

Nul kost, som er udviklet af holdet ledet af ernæringseksperter diætist Loris del Giudice, anbefales til dem, der ønsker at tabe sig og har ingen sundhedsproblem. Hvis højt kolesteroltal, diabetes eller metabolisk syndrom, før en eventuel vægttab program, rådføre sig med din læge.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 71


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة