Trin: Øvelser for glutes at gøre derhjemme

De bagdel er en af ​​de flere rebel områder, så det skader aldrig at gennemføre nogle specifikke øvelser. Øvelser også kan uden at forlade hus, vælge det tidspunkt på dagen for fysisk aktivitet. Hvis du altid er på udkig efter huller til at gå til gymnastik i et stykke tid, glem ikke, at i dit eget hjem kan du lave en tabel med effektive øvelser til at holde passe. I dette tilfælde vil vi arbejde det område, balder, med nogle øvelser trin hvilket vil medvirke til at reducere vægten og tone.

Fordelene ved trin

Trinnet er en aerob træning der udføres med en høj rektangulær platform (Trin), der giver navn til denne disciplin. Faktisk trin betyder et trin. Rækkefølgen af ​​øvelser er dybest set op og ned i skridt, og hvis fordele hjælper den tone balder og ben. Med step øvelser brænde kalorier, Det er en passende aktivitet for dem, der ønsker at tabe sig. Og dens største fordel er, at du kan øve derhjemme, til rytmen af ​​musikken. Et tip: husk at regelmæssighed og konsistens er nøglen til at få resultater med motion.

Øvelser for glutes

Før du starter øvelserne er det vigtigt at huske på, at nogle opvarmning for at undgå mulig skade. Lad os starte med en grundlæggende øvelse at gøre derhjemme og blive bekendt med trinnet. Vi står foran takt med benene sammen. Løft armen vandret og derefter højre ben bøje knæet anbringes på trinnet. Vi gør det samme med venstre. Så går vi ned, først højre og derefter til venstre, og når vi er nede ned arme. Du kan gentage denne øvelse i fem minutter. Husk altid at holde din ryg lige.

til toning balder, før det trin, vi bestige den højre fod med knæet bøjet og forudse din kropsvægt fremad, kaster hans andet ben tilbage. Hold stillingen af ​​ordregivende mavemusklerne. Vender tilbage til den oprindelige position. Repiea øvelsen 10 gange med hvert ben.

Den tredje øvelse hjælper også opstrammende lår. Stå op mod skridt, og placer venstre ben på enheden, bøje knæene. Hold et par sekunder i position og vender tilbage til hjemmet. Gentag øvelsen 10 gange med hvert ben.

Du kan også være interesseret i: Tabel over øvelser til tone balder og opdage hvordan tynde ben og balder med 10 stensikre øvelser.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة