Pineapple kost: Fordele og kontraindikationer

Ananas er ikke kun lavt kalorieindhold, men også giver en god dosis af vitaminer. Ananas, blandt andre egenskaber, er fordøjelsessystemet, da dens indhold i bromelin, et enzym, det letter fordøjelsen. Den eneste ulempe er, at bromelain er koncentreret i hjertet ananas, woody i det centrale del, som ikke er typisk forbruges. Det er også rig på fiber, endnu mere end andre frugter som melon, druer eller mandarin, for eksempel, hvilket forklarer deres afførende, rensende og afgiftende.

den ananas er en af ​​de mest værdifulde frugter, hvis tabe. Mens, før du starter en kost med ananas som hovedperson skal tage hensyn til flere vigtige aspekter. En af dem er, at Det bør ikke følges for længe (Ikke mere end 4 dage), fordi det kan forårsage ernæringsmæssige mangler. Tilsvarende er det tilrådeligt ikke springe måltider, gør tre hovedmåltider (morgenmad, frokost og aftensmad). Hvis midmorning og midafternoon vi er sultne, kan vi tage et stykke frugt, yoghurt eller snacks med mindre end 200 kalorier.

Pineapple kost fordele

Som bemærket, ananas er en ideel mad rense kroppen indeni og for at reducere ekstra kilo. Pineapple kost hjælper fjerne giftstoffer og væsker gennem urinen, som fremmer hurtig vægttab. Denne diæt kan være den mest effektive løsning, når det kommer til tabe et par ekstra pounds, eller til at afgifte kroppen efter at begå nogle andre gastronomisk overskud. Ananas hjælper med at rense nyrer, lever og bugspytkirtel.

Pineapple kost

Denne diæt, som navnet antyder, er baseret på at tage ananas under måltider, som rektor akkompagnatør af andre kalorielette fødevarer, for ikke at nævne rige fødevarer animalsk protein såsom kylling, kalkun, kanin og fisk. Det er også tilrådeligt at tage grøntsager.

dag 1

 1. morgenmad2 skiver frisk ananas og hele hvede toast eller to graham crackers.
 2. mad2 udsnit af ananas med oksekød mørbrad og garniture kogt broccoli toppet med en spiseskefuld olivenolie og æblecidereddike.
 3. middag: Grillet kyllingebryst (200 gram) med en spiseskefuld olivenolie og en knivspids salt, salat og 2 udsnit af ananas.

dag 2

 1. morgenmad2 skiver frisk ananas, 2 graham crackers, almindelig yoghurt.
 2. mad2 ananas skiver, grillet laks med en spiseskefuld olivenolie.
 3. middag: Blandet salat af salat og dåse tun og krydret med en spiseskefuld olivenolie og eddike. 2 udsnit af ananas.
 4. dag 3

  • morgenmad2 skiver frisk ananas to graham crackers og en kop kaffe.
  • mad: Grillet kyllingebryst (200 g) sammen med dampede grøntsager og 2 skiver ananas.
  • middag: Creme af grøntsager (selleri, artiskok eller asparges), 2 skiver frisk ananas.

Tips til at undgå risici

Den ananas kost er en allieret til at tabe sig (du kan miste op til 2 kilo i tre dage) og er effektiv til fejlfinding, men uden at begå overgreb, som misbrugte sin forbrug kan have bare den modsatte virkning af den tilsigtede. Ligeledes ikke overdrive denne diæt og følge det i et par dage. Kosten bør også tjene til at gennemgå vores daglige kost, vedtage sunde vaner således at resultaterne fastholdes over tid. Hvis du har nyreproblemer, må du hellere ikke gøre denne diæt.

Du kan også være interesseret i: Crash kost ananas og kylling kost i 3 dage og opdage kost af ananas og tun kost.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Content Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron