eksplosive øvelser: hvad de er, fordele og hvordan praksis

Eksplosive øvelser kombinerer styrke og intensitet at øge fysisk præstation. Medtag eksplosive øvelser i træning rutine tillader forberede kroppen til at få mest muligt ud af energi til at komme i gang.

Uanset om du er på udkig efter en mere intens træning, som hvis du ønsker at forbrænde fedt hurtigere, kan eksplosive øvelser være perfekt at få resultater på kortere tid. Øvelser at komme i form og sundhedspleje takket være de specifikke fordele, de leverer. Tre 20-minutters sessioner om ugen er mere end nok. Tør du at praktisere dem?

Fordele ved eksplosive øvelser

  • Intensiteten af ​​eksplosive øvelser øger stofskiftet, som hjælper med at forbrænde hurtigere og tabe mere effektivt.
  • Reducere risikoen for hjertesygdomme, diabetes og visse kræftformer, da det fandt en undersøgelse af McMaster University i Canada.
  • Det hjælper med at forhindre depression og angst.
  • Forbedrer styrke og kraft.
  • Forbedret styrke og fleksibilitet.
  • Forbedrer udvikling hastighed.
  • Puster nyt liv alle muskler, især ben, arme og mave.
  • De er den perfekte øvelse til at supplere uddannelse discipliner såsom at køre.

Typer af eksplosive øvelser

Den eksplosive motion er den bevægelse, der involverer den maksimale udvikling af styrke og hastighed. De kan være isometriske (når musklen er stresset spænding uden udførelse bevægelser) eller dynamisk (dem, der involverer bevægelse).

Vi støtter underarmene på gulvet og strække kroppen tilbage, holder den lige kropsholdning og hofte tilpasning til kroppen. Hold i 30 sekunder. gradvist stige til 60 sekunder. Perfekt til glutes og hamstrings.

dødløft med et ben

Vi står stående, let åbne hofterne forbenene og placere en vægt. Holde ryggen lige, vi bøje fremad holde højre ben lige og venstre løfte det tilbage. Tag vægten og hæve, fastholde position og ned igen. Lav to sæt af 10 gentagelser.

Bro motion

Vi lå på ryggen, med fødderne fladt på gulvet fødder. Hip løft og hold stillingen i et par sekunder, stramme dine glutes og abs. Løft derefter det højre ben, lavere og løft venstre. Lav 2 sæt af 8 gentagelser.

lange skridt

Stå med ret ryg, vi skridtlængde med højre ben, indtil knæet ned til jorden. Hold lige krop og stillingen i 60 sekunder. Gentag med hvert ben. Øvelse til at forbedre skridt i kapløbet og arbejde hoften område. Springer løft knæ websted uden at flytte, hoppe til at prøve at røre brystet med sine knæ. Endnu en simpel øvelse er at opstalter knæ. Begge bidrage til at øge aerob udholdenhed og benstyrke.

Step ups

Pulse udføre med det ene ben på bænken og i luften ændret og gik ned med det andet ben.

Du kan også være interesseret i: Typer af balder: Øvelser til at styrke hver og bemærker de 10 øvelser med spring for at få magt og tone dine ben.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 41


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer