Forskolin: En plante, der hjælper dig med at tabe sig og være glad

Forskolin (også kaldet forskolin eller Coleus forskohlii) er en gammel fabrik i Indien, der i årevis blev anvendt i Traditionel ayurvedisk medicin for deres antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaber og traditionelt har været anvendt til behandling af luftvejssygdomme og grøn stær.

I de senere år er forskolin blevet meget populære, fordi nogle medicinske undersøgelser opdagede deres vigtige egenskaber i vægttab, fordi ekstrakten af ​​denne plante, også kendt som coleanol hjælper aktivering af adenylatcyclase enzym og øget cyklisk AMP-niveauer eller intracellulær cAMP.

CAMP spiller en vigtig rolle i celle signalering, og direkte påvirker hvordan celler reagerer på forskellige hormonale stimuli, der påvirker hypothalamus funktioner og hypofysen.

I 2005 en anden undersøgelse af kvinder og offentliggjort i Journal of International Society Nutrition fundet nogen signifikante forskelle i body mass tab, men det konkluderes, at forskolin hjælper &8220; afbøde vægtforøgelse&# 8221;. Hertil kommer, at kvinder, der tog tillægget sagde forskolin har følelsen af, at erfarne reducere træthed og sult, så dette tillæg anbefales at støtte i lavt kalorieindhold kostvaner, altid kombineret med en sund kost og motion.

Den forskolita hjælper dig til at være lykkelig.

Vægttabet kan være en hård proces.Du bør aldrig gøre dette alene, det er meget bedre at gå til hjælp fra en professionel ernæringsekspert eller læge guide dig på den bedste kost for dig. Undertiden denne proces kan være frustrerende og kombineret med perioder med høj belastning. Og for dette, forskolin er også vigtig. Fordi ikke kun hjælper dig med at tabe, men at give øgede cAMP niveauer, favoriserer stigningen af ​​neurotransmittere, som magt øget hukommelse, forbedrer hjerte-kar-aktivitet og hjælper dig med at være mindre tilbøjelige til at depressioner.

Ingen tilfælde af bivirkninger observeret for indtag af forskolin, men Det anbefales ikke til gravide kvinder, børn, mennesker med hjerteproblemer, blodtryk eller andre sygdomme. bør ikke kombineres med antikoagulantia eller antihypertensiva, blandt andre, så bør du konsultere en læge, hvis du tager medicin.

Hertil kommer, forskolin er en naturlig plante, så hvis du ønsker at købe et supplement, skal du sikre, at sammensætningen er naturligvis 100% og det er ikke kombineres med andre kemikalier, der kan favoriserer andre bivirkninger eller afbøde virkningen af ​​anlægget.

Du kan også være interesseret i Rolle vitamintilskud: en uundværlig hjælp for vores sundhed og 5 fødevarer, der hjælper dig med at tabe, mens du sover.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 71


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico عيون منتفخة