Mindfulness: Fordele og forskelle med yoga

den mindfulness (Dens bogstavelig oversættelse er mindfulness) Det er en orientalsk kunst, inspireret af den buddhistiske tradition, som rapporterer interessant fordele til fysiske og følelsesmæssige sundhed. Effektiv terapi at stå op til stress og lære at slappe af for at reducere cortisol niveauer.

Mindfulness forbedring gennem meditation velbefindende, koncentration og opmærksomhed på, hvad der sker i nuet. Foruden afværge spændinger, reducere angst, bekæmpe humørsvingninger eller fysisk træthed, denne teknik hjælper til at lindre ubehag smerte, søvnløshed, fordøjelsesproblemer og følelsesmæssige lidelser som depression. Lad os se nærmere, da den praksis mindfunlnes hjælper os med at forbedre den generelle velfærd.

Slutter ikke her listen over fordele ved denne disciplin, samt reducere irritabilitet og humørsvingninger. Faktisk er det ofte anvendes som en supplerende terapi til behandling af visse følelsesmæssige lidelser, såsom depression, angst. Videnskabelige undersøgelser har indikeret, at det er effektivt til behandling for eksempel af visse former for afhængighed.

Fordelene ved meditation i øvrigt også mærkbar udenfor, fordi de hjælper med at reducere forekomsten af rynker og langsom aldring.

øve mindfulness

Det er en teknik, der Du kan lære nogen og hvis praksis kun kræver villighed til at frigøre stress, åbne dit sind og tænke på andet end nuet. Vi kan implementere ethvert rum, både indendørs og udendørs. Vi søger en behagelig stilling med ryggen lige, og fokusere på åndedrættet. Når en tanke vises, bare lade det passere og slå koncentrere os om vores ånde, fordi det, det er, er, at intet forstyrrer dette øjeblik af ro. Ved afslappende sindet vi reducere mængden af ​​stress og angst, som får os til at være i stand til bedre at styre usikkerhed og situationen i perspektiv.

Mindfulness og Yoga forskelle

Kan man sige, at yoga anvendelser mindfulness filosofi at styrke balancen mellem krop og sind. Yoga fokuserer også på arbejde fleksibilitet og muskulær udholdenhed, en af ​​de bedste discipliner for at reducere stress og angst.

Du kan også være interesseret i: Yoga for vægttab: Motion forbrænder kalorier og bemærker de 10 yogastillinger at øge fleksibiliteten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 8 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة