10 Søde at tage morgenmad uden at få fedt

Hvis du er diæt, Vidste du, at du kan give en sød særhed om morgenen? Mætte appetitten af ​​slik i morgenmad, ja, uden at begå overgreb, vil vi kontrollere appetitten bedre i løbet af dagen og ikke føler den ukuelige behov for at hakke kalorieindhold fødevarer. Vær opmærksom på disse 10 Søde at tage at starte dagen uden frygt for at tage på i vægt.

En af de første regler i de fleste kostvaner er begrænsningen af ​​slik, også fødevarer anbefale andre erstatning sundere og mindre kalorie, såsom frugt (hvis sæsonbestemt bedre). , Den gode nyhed for de mest gourmand er imidlertid, at slik ikke behøver at holde dig fra kosten. Faktisk videnskabelig forskning, senest bliver foretaget af eksperter fra universitetet i Tel Aviv, har fundet, at spise slik til morgenmad (selvfølgelig med måde) er ikke bare en fiks idé Slimline, men kan også hjælpe tabe.

Og er, som vedligeholdes af eksperter, efter faste natten, vores krop Du har brug for en indsprøjtning af magt at starte dagen. Derfor spiser en servering af søde morgenmad er ikke farlig for pleje linje. Det er klart, som vi har påpeget, er dette ikke giver licens til slugten morgen usund mad. Det vil sige, når du vælger slik skal gå til de sundeste, og inkludere dem i en sund morgenmad, hvor du ikke kan gå glip af frugt, mejeriprodukter og korn. Desuden bør det erindres, at morgenen, vores stofskifte Det er hurtigere, så du forbrænder flere kalorier. Svaret ligger i ghrelin, det hormon, der øger appetitten sensation, så hvis vi tager en frisk portion vil regulere appetitten til andre måltider.

Hvad er de 10 slik, som vi kan tage i morgen uden frygt for at tage på i vægt? Blandt de sundeste muligheder, er det bedst at vælge hjemmelavet slik:

  1. En skål havregryn chocolate chip (Rälla en ounce), kirsebær og mandler.
  2. Citron mousse, blød og lækker.
  3. Hel hvede toast brød med marmelade eller med en lille hasselnød creme eller chokolade.
  4. Hvede toast drysset med blåbær og kakao.
  5. Kager lavet med gulerødder og yoghurt.
  6. Frugt mousse eller creme frugt.
  7. A croissant.
  8. En lille del af sød.
  9. En smoothie med skummetmælk, banan, jordnøddesmør og chokolade sirup.
  10. Medium chocolate chip bagel med frisk frugt.

den valg slik er vigtig, og det vil afhænge af både deres fysiske tilstand og det antal kilo du ønsker at tabe. Selv gode nyheder, de fleste, hvis vi er grådige, vi må ikke glemme, at når det kommer til vægttab er nødvendigt at kende årsagen, der forårsagede vægtøgning, så det er vigtigt at konsultere en ekspert ernæring hjælpe os med at finde ud af, hvad der mangler og som vrimler i vores daglige kost for at genvinde vores idealvægt.

Du kan også være interesseret i: Opskrifter sund og overdådig morgenmad og fordelene ved morgenmad: en sund holdning 20 minutter.

Er du en sød tand? [TEST]

Spørgsmål 1 af 10

Hvad du ikke kan modstå?

En chokoladekage

En pizza

En frugtsalat


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 86


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة