Hypertension: Salt erstatninger for krydderier

Hypertension: Salt erstatninger for krydderier. Hypertension er et sundhedsproblem, som skal styre, fordi spænding Det er direkte relateret til alvorlige lidelser som nyresvigt, infarkt eller slag, blandt andre. den diæt spiller en væsentlig rolle i forebyggelse og kontrol af hypertension, med særlig vægt på salt, som indtag Det er tilrådeligt at reducere. Er det muligt at spise uden salt? Det er ikke kun muligt, men der er en række af erstatninger, der vil hjælpe os til ikke at lægge mærke til hans fravær.

Spis mindre salt, eller endda uden at det, det er muligt, og lige så appetitvækkende, som det kan erstattes af andre krydderier som aderezarán og berige vores retter sundere. Surrogater, der vil bringe os nye varianter og vil give os mulighed for at skabe nye retter eller give en ny touch til opskrifter. Blandt dem, hvis vi har et problem med hypertension, kan vi erstatte saltet citronsaft, den friske krydderurter, den krydderier, den eddike i små mængder og salt urter.

Spise mindre salt er en af ​​de tips hvis vi følger højspændingen (største og mindste spænding hos voksne er den på 12 og 8, henholdsvis. Det er normalt, at disse niveauer svinger en smule, mens ikke over 15 maksimum og minimum 9). ernæringsrådgivningen hvortil skal lægges vægtkontrol og tynd Hvis du er overvægtig, du udskifter fedt kød af fisk og kød kalkun og kylling (Ved tilberedning, bedste grillet eller kogt, uden skind), motion regelmæssigt, og undgå stress, faktor, der kan øge spændingen.

Salt er en af ​​de mest almindelige ingredienser i køkkenet, men ikke den eneste, der undgås, hvis vi har et problem med hypertension. Det er således ikke tilrådeligt at misbruge forkogte retter, pølser, sødmælk og oste, smør, bager og stimulanser eller alkohol. Tværtimod må vi øge forbruget frugt og grønt i vores kost.

Hypertension: Anbefalet Foods

Det er tilrådeligt at tjekke blodtryk, fordi det ikke kun er relateret sundhedsproblemer såsom hjerteanfald, nyresvigt eller hjerneskade, men ledsaget af forhøjet kolesterol har mere risiko for åreforkalkning eller forsnævring / hærdning arterier.

Lav nogle kostændringer vil hjælpe os med at reducere mængden af ​​salt, der erstatter andre forbindinger som vi har set før, som en generel forudsætning. Derudover er der en række af de anbefalede fødevarer:

  • Frugt og grøntsager såsom hvidløg, artiskokker, selleri eller fennikel.
  • Fisk som sardiner, ansjoser eller sild.
  • grøntsager
  • .

  • skummetmælk eller soja.
  • den havre.
  • tørrede abrikoser.
  • Jomfruolivenolie ekstra, den bedste erstatning for animalsk fedt. Husk også, at olie er en af ​​de væsentlige ingredienser i middelhavskosten, der er anerkendt som den mest sund og afbalanceret kost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − 20 =


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi