Top 20 Bryllup frisurer til dette 2015 [Fotos]

De bedste frisurer til brude 2015. Ønsker du at vide brude frisurer tendenser 2015? Her præsenterer vi nogle af de ser blandt hvilke kan du vælger.

Ønsker du at vide i detaljer de forslag af frisurer, der er gode spillere i 2015. Det bemærker, at, så gør detaljen.

Bryllup frisurer 2015

Optéis for dem, der ser lidt arbejdet for decantaros kan se semirecogido hår og pyntet med friske blomster.

Ønsker du at satse på enkelhed? En sikker satsning indsamles enkelt, at du kan pynte med hår tilbehør i form, for eksempel, pandebånd eller metalliserede hovedbeklædninger.

En af de tendenser i bryllup frisurer er fletninger. Hvorfor tager du ikke tør med en ustruktureret indsamlet og fletning på toppen? Den er ideel til brude hipster. Må ikke også glip af disse semirecogidos snoet for brude.

Du er på udkig kunstfærdige frisurer hurtigt? I så fald dit løse hår ser ud. Aplícale meget større volumen og bølger for at opnå en enestående resultat.

Vi fortsætter med den foregående linje. Her er en løs frisure. Men dette kommer med det særkende til at udvise en skæv fletning rod. Her viser vi dig, hvordan også oprette side fletninger.

Nu er det tid til at finde en updo look. Det er et hår kort og skiltes i siden, perfekt til brude med krøllet hår.

Køer er en anden favorit blandt brides frisurer. Her præsenteres en høj hestehale ser forpjusket. Den er ideel til kvinder, der ønsker at rede dem alene på deres bryllupsdag, og ikke kræver en omfattende frisure. Du kan også vælge lave ponytails, hvis du foretrækker det. Her er hvordan du kan få dette look.

Vi fortsætter med at kende de bedste bryllup frisurer 2015. Disse klassiske kvinder kan vælge, om nogen, ved høj indsamlet. Disse utvivlsomt skiller sig ud for deres enkelhed og elegance.

Har du lyst til at fremhæve dit hår? En mulighed du har, er dit hår og pluk kartet en semirecogido, udlejning løs del af dit hår.

Mod semirecogidos kan du vælge at samle dit hår helt i en semi-løs look. Du kan, hvis du ønsker det, forskønne din frisure med juvel broche eller andet tilbehør til dit hår.

Har du langt hår? Der er ingen grund til at give det op. I så fald kan du bære dit hår løs med en semirecogido volumen.

I overensstemmelse med det tidligere forslag, præsenterer vi en anden frisure, der også har en kæreste med hendes lange hår løs, men semirecogida på bagsiden og med masser af volumen.

Du er på udkig efter et andet forslag til at bære dit hår i vinden? I dette tilfælde, foreslår vi, du bære dit hår løs og skæv markeret med store bølger.

Du er på udkig efter et pjusket look? Derefter kan du vælge at bære dit hår i en bolle under pjusket, med løse, glatte og skæve pandehår.

Vi sluttede gennemgangen af ​​de bedste bryllup frisurer for 2015 med en af ​​de traditionelt inspireret look, vi diskuterede det opsamlede arbejdet med fletninger. Perfekt til brude klassiske frisure.

Ønsker sammenføjning mode frisurer med fletninger? Oplev den næste. Det er et kig, usoigneret, med skæv og ustruktureret fletning.

Og en sidste hår fletning. Dette er et dejligt tilbageblik i en perfekt brude bred og asymmetrisk fletning gifte i landlige omgivelser.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =


Content Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi