Pronovias 2015 Party: Korte Kjoler inviteret [FOTOS]

Korte gallakjoler til gæster: Pronovias Collection 2015. Så du afslører alle Nærmere oplysninger om samling af korte kjoler Pronovias inviterede parter til næste år.

Hvis vi tidligere har haft de spektakulære brude kjoler Pronovias underskrevet for 2014, og selv denne samling af brude kjoler Pronovias 2015, er det nu tid til at fokusere på indsamling af korte gallakjoler til 2015 gæster. Gå ikke glip af, så alle detaljerne i en samling, der tegner til at blive en af ​​de store tal for næste år. Gå ikke glip af det!

Indsamling af korte gallakjoler til Pronovias inviteret til næste år også højdepunkter aby model. Vi taler om en kjole, navy, især kendt for sin elegance, alsidighed og klassiske linjer.

Vil du deltage i et bryllupsnat? Så her har du en ideel kjole til det. Med følgende model Pronovias du acapararás øjne mange af gæsterne. Og er, at byder ædelstene gør dette design en sikker satsning. Hertil kommer, at denne korte elegante kjole tilføjer til den tendens kuvert halsudskæring langt ærme.

Den følgende kjole, som vi præsenterer er ideel for dem yngre inviteret. Det er en kjole med smukke rhinestones og applikationer pailletes der vil indfange alle øjne.

Vi fokuserer på denne lejlighed i en spektakulær kort kjole i grønne flaske kun egnet til de inviterede dristigste. Transparenter poserer på ærmerne, V-udskæring og elegante relieffer hvilket gør det til et af de centrale dele af indsamlingen af ​​Pronovias 2015.

Vi præsenterer derefter kort festkjole perfekt til sommer brylluppers, der også holdt natten. Det er en spektakulær design og generøs halsudskæring sort farve, som skiller sig ud for sin kombination af brokader og ædelstene.

Vi lukker revisionen af ​​samling af korte part kjoler for gæster i Pronovias 2015 med en generøse design halsudskæring og imperium taljen, som lader dig gemme dine kurver. Dens sorte farve og delikate strejf af ædelstene vil gøre det en sikker satsning.

Hvis du er på udkig efter andre designs gallakjoler, korte og lange, behøver Pronovias for dette år ikke glip af de følgende modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 86


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة