Bedste bryllup frisurer til dette 2017 [Fotos]

Tendenser Bryllup frisurer til 2017 De har bragt nogle nye funktioner som fletninger og Frisurer middelalderlige inspiration og de har holdt andre tendenser, der er et must blandt brude frisurer ligesom fletninger. Hvis du ønsker at vide, hvad der vil være den mest efterspurgte frisurer blandt brude i 2017, gå ikke glip af denne artikel, og galleri, som vi har forberedt til dig med de bedste bryllup frisurer.

Tendenser i bryllup frisurer i 2017

  • løst hår: Løse manker med eller uden pynt De er tendens blandt brude 2017. De tager Manes naturlige bølger, bølge surfer stil, meget naturligt hår. Naturlige stil brude, ikke kun i håret, er det i stigende grad ønskede tidspunkt. Hvis du har langt hår, tage dit hår med meget kassere bølge, der giver dit hår, der bohemechikt stil både brude gerne, hvis du beslutter at bringe et ornament, en krans eller en hvilken som helst blomstret detaljer vil give romantisk touch perfekt til at fuldføre dit look. Hvis dit hår er kortere, stil manke midi, Det tager en naturlig bølge med en fletning på siden eller i toppen til at dekorere. Husk, at denne sæson naturlighed i løs manker er fundamental.
  • samledes flettede: Fletninger er stadig populære blandt brude, men i dette tilfælde er tendensen næste sæson er indsamlet udarbejdet med fletninger. Disse kan være mere omfattende og snavs og ideelt set indsamles lav til at give et mere moderne touch til frisure.
  • middelalderlige fletninger: De middelalderlige stil fletninger er en af ​​de smukkeste frisurer, vi har set blandt favoritterne til denne sæson. disse fletninger De anbefales i langt hår så de ser gode detaljer i en kort hår ikke sætter pris på den samme måde, og resultatet kan ikke være flatterende. Normalt disse fletninger De ledsages af strygere, til fortsat at yde de middelalderlige eller vilde blomster indført mellem styling touch.
  • lave ponytails: Den hestehale hestehale eller bryllup er et sikkert hit og Det har tendens til at favorisere alle typer af brude da det er meget alsidig. Denne sæson tager, især med rottehaler lav lydstyrke i kronen området, inspiration 60, Hvis du foretrækker det, kan du tage den godt anlagte eller en mere afslappet stil hestehale, og du kan vælge at bære pandehår eller ikke i henhold til din stil.
  • indsamlet underDenne sæson lav opsamlet udføres, også forarbejdede og velplejet eller shaggy stil med løse tråde og bølger i fronten. De mest populære blandt brude indsamlede af afslappet stil, jo flere jo bedre naturligt. Du kan dekorere dit opsamles med en kam, diadem eller krone broche vintage stil eller et komplement af blomster inspiration.

Det er nogle af de tendenser af forslag brude frisurer i 2017, se, den naturlighed og romantisk touch er de fællestræk i alle frisurer. Besøg vores fotogalleri og opdage Bedste bryllup frisurer til denne sæson.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi