Brudekjoler til korte piger: mest flatterende modeller [FOTOS]

Brudekjoler: Modeller til korte piger. Har du ikke karakterisere dig selv ved din højde, præcis? Leder du efter den brudekjole, der bedst passer dig? Så er nogle tips til brudekjoler til korte piger til at se perfekt.

Brudekjoler til korte piger

Tid til at vælge din brudekjole mange af jer vil ønske revet med af mode og vise de nyeste designs af Rosa Clara 2016 den nye kollektion 2016 Elie Saab eller kreationer, for eksempel, Amelia Casablanca. Du skal dog være særlig forsigtig med modellens luzcáis ved brylluppet, fordi det valg, du foretager, kan aflede opmærksomheden fra din brudesuiter look.

Når du vælger den brudekjole, uanset om du er høj eller lav, som en grundlæggende regel must tilpasse designet til vores figur. Hvis vi er temmelig petite, herunder tips til at huske på at ramme med det valg, er det bedre at undgå de design, der har en masse volumen, for selv om den kjole er den mest elegante og charmerende, vil gøre os til at se endnu lavere. Det er bedst at vælge en udformning af enkle linjer, af rette linjer kjoler (empiresnit, for eksempel), med diskret halsudskæring, fordi alt for udtalte necklines kan have samme virkning som overskydende volumen. Og, selvfølgelig, hvis du ønsker at se højere, får på nogle elegante høje hæle, og fuldføre brude look med en updo eller rørt.

De bedste modeller af brudekjole for petite

Har du måler 1,60 eller endnu mindre? følgende tips vil du se perfekt:

  • Flygte fra overskydende volumen. jakkesæt flyrejser med også kan være en af ​​dine største fjender. En forpligtelse til enkelhed af linjerne er altid en sikker satsning.
  • Pas halsudskæringen. Uanset bryst størrelse du har, anbefaler vi at bruge et medium spaltning, men ikke dyb. Sørg for, at spaltningen efterlade nok plads mellem hals og bryst for at vise nogle detaljer i form af en enkelt eller sølv halssmykke.
  • selektive modeller. For at modvirke effekten af ​​din højde kan du dekantere en model af brudekjole Empire stil kjoler og også lige. Disse modeller giver dig mulighed for visuelt forlænge din figur.
  • Indlagt med ædelstene. Disse fine detaljer er ikke bare elementer, der hjælper forskønne selve modellen selv, men også gør det muligt at få et par centimeter. Det er dog vigtigt, at disse aflejringer er placeret på hofter eller omgiver dem.
  • Valg af farve. Når du vælger farven på din brudekjole minder om betydningen af ​​at vælge en model, der er, helt, den samme farve. Glem kombinationer af farver og frem for alt undgå udskrifter.
  • Colas og slør. Denne type af tilbehør, på trods af sin skønhed, er ikke den mest velegnet til mindre veninder siden yderligere fremhæve din højde.
  • tilbehør. Brugen af ​​tilbehør såsom øreringe, tiaras, blandt andre perler af moderat størrelse, vil bidrage til at prise din højde. Men det er vigtigt at finde en balance for at undgå overbelastning din brude look.
  • frisurer. For at genskabe effekten af ​​falsk højde du kan dekantere af en elegant høj bolle eller de andre frisurer med volumen på kronen.
  • fodtøj. Hvis du går til en brudekjole, der ikke er for lang, vi råde dig til at kigge rundt åbne sko på forsiden, der vil gøre længere ben. Også, høje hæle er et godt alternativ. Hvis de har en lille platform, jo ​​bedre. Her også du vil finde nogle af de tendenser for 2014 brudesko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 61


Corte de cabelo do eserto Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron رمز الريشة