Brudekjoler: gennemsnitspriser for køb og leje

Det er kendt for alle, at ægteskabet indebærer en betydelig udlæg af penge, der er mange udgifter, der skal tages i betragtning: bryllup, bryllupsrejse, musik, tilbehør&# 8230;, ud over de skjulte omkostninger bør du vide. Den væsentligste udgift for en brudens kjole. I dag vil jeg fortælle, hvad den Gennemsnitspriserne for køb og leje brudekjoler så du afgøre, hvilken løsning der passer bedst til dit budget.

Brudekjoler: Gennemsnitspriserne for køb

Det er ubestrideligt, at selv om alle elementerne i et bryllup er vigtige, og i nogle tilfælde afgørende, for brude elementet bliver vigtigere er kjolen. Der er mulighed for at købe brudekjoler for mindre end 500 euro eller kjoler, der når omkring 12.000, når det kommer til design haute couture.

Samlet set den gennemsnitlige udgift De udfører brude på deres kjoler normalt omkring 1500 euro, dette skal være tilføje den ekstra udgift add-ons, der typisk koster halvdelen mellem 400 og 800 euro. Disse ekstra gebyrer er brudeslør, undertøj, tilbehør til hår som headdresses eller tiaras, smykker, sko&# 8230;

Den væsentligste årsag fører til brude vælge at købe den kjole Bryllup er en sentimental årsag, muligheden for at bevare din kjole som Jeg husker din bryllupsdag Det er det, der gør brude foretrækker at gøre dette udgifter og holde hendes kjole.

Hvis du ønsker at købe din brudekjole fordi du kan lide at holde denne særlige hukommelse, men du ikke ønsker at bruge meget, Vi foreslår en mulighed, at du vil elske: brudekjoler ready-to-wear lave omkostninger, en mulighed, der markerer tendens blandt moderne brude.

Brudekjoler: Gennemsnitspriserne til leje

Prisen på en brudekjole leje langt fra den ene købte, vil den prisklasse fra 200 til 800 euro, som du ser, er det en langt mere økonomisk løsning. Brides bliver mere praktisk og kostume leje i stigende grad at have mere accept, fordel Denne indkøb mulighed er, at vi kan afsætte flere udgifter et andet aspekt af brylluppet, normalt, når du gemmer for enhver pris, i de fleste tilfælde, som regel drage fordel af din bryllupsrejse. Af den måde, hvis dette er din sag, jeg foreslår, at du ikke går glip af denne artikel om de bedste destinationer i New Zealand, en drømmerejse for et nygift par.

Tips til at leje brudekjoler

Ved leje en kjole du skal tage højde for to vigtige elementer:

  1. Tilmeld dig: Den angiver ting som hvornår vil indsamling og levering kjole, de betingelser, hvorunder du levere den brudekjole&# 8230; Disse betingelser er etableret af hver butik.
  2. Du kan en forsikring: Nogle butikker tilbyder ekstra forsikring, så du vil være mere stille hvis kjolen snavset ved et uheld eller beskadiget ,.

Det faktum, at leje en brudekjole betyder ikke, at det er en gammel kjole eller i dårlig stand, er brudekjoler normalt leje klædt i afvikling af tidligere sæsoner. Som med kjoler købt har mulighed for at vælge mellem forskellige modeller: romantisk design, vintage, klassisk&# 8230;

Du ser, der er muligheder for alle budgetter, dermed prisen på brudekjoler ikke længere være en hindring, kan du vælge den kjole du kan lide og med hvem du føler strålende og passer til dit budget.

Hvis dit bryllup kommer, du kan ikke gå glip af disse elementer med de bedste frisurer til brude i 2017 og buketter tendens i denne sæson.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 8 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة