Trends for 2015 bryllup gæst: Fashion farver [FOTOS]

Farver på kjoler til bryllup gæster 2015. Du ønsker at vide, hvad paletten farver som vil blive præsenteret i løbet af det næste år? Vi derefter gennemgå den Bryllup tendenser for 2015 gæster.

De bryllupsgæster kan vælge mellem 2015 alle former for design. Blandt alle samlinger, du decantarte du vil, blandt andre, kostumer, korte, lange, lange eller korte, blomstrende manga, glatte udskrifter mv Men spillerne ved, hvad farver vil være 2015.

Trends for bryllupsgæster for næste år er præget af den allestedsnærværende tilstedeværelse af farve, især i glatte mønstre. Til bryllupper, der finder sted om natten tendenser peger på lange kjoler, begge versioner af design med lange ærmer og de andre klædt i grime halsudskæring, som nogle gange de tilføjer et lag. For eksempel Ana Torres designer præsenterede sin kollektion for 2015 modeller i forskellige nuancer af blå, der spænder fra turkis til andre tættere til grå.

Men disse er ikke de eneste farver til stede i forslagene til næste år. også, farve tendenser for 2015 har andre mere dristige farver findes blandt fuchsia, koral eller rød. Vi taler om farver, du kan finde i samlinger af kjoler til bryllup gæster underskrevet af Franc Sarabia, Carla Ruiz og Patricia Avendaño, blandt andre. I dem kan du nyde spektakulære lange kjoler med subtile linjer udstråler elegance takket være brugen af ​​sarte stoffer, der understreger den feminine silhuet.

For sin del, virksomheden omfatter i sin samling Cabotine 2015 design til bryllup gæster i farvet grønne og blå prints, ideel til disse bryllupper afholdt i sommeren.

Blandt de tendenser i brudekjoler for 2015 kunne ikke gå glip af de korte kjoler. I denne linje, vil du finde designs med rhinestones, kjoler med transparenter, fjer og blonder. En af de designere, der blandt deres forslag i denne retning er Sonia Pena, der har klædt meget sensuel med en eksotisk glorie i som omfatter tilbehør såsom, for eksempel, er turban.

Vi fortsætter med at se på de farver, der vil blive præsenteret i kjoler med gæster pastelfarver. Disse forekommer for eksempel boheme kjoler inspiration. Vi taler om lange designs og lavet med aber, perfekt til forår og sommer bryllupper bløde væv. De pastelfarver er ideelle til denne type af bryllup farver fra grøn, pink, blå farver eller endda beige.

Må ikke også glip af de følgende tips du bør undgå som gæst anbefalinger til at spare på dit budget bryllup gæst eller bedst indsamles til gæster.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 72 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron