Samlede og bryllup frisurer baseret på ansigt [FOTOS]

den frisure en brud bryllupsdagen er så speciel som selv den kjole, så det er nødvendigt at vide, hvad der passer hver, så du kan se upåklagelig stil. Det vigtigste, når du vælger en passende frisure er kendt perfekt formen af ​​ansigtet, fordi hver frisure favoriserer dem nogle mere end andre, og derefter beslutte mellem odds at vi tilbyder for hvert ansigt.

I dette tilfælde har vi skelnes mellem seks forskellige måder ansigt, så godt kig på dig selv i spejlet og beslutte, hvilken en du tilhører tilpasse dit hår til hvad der passer dig bedst.

Oval ansigt

Hvis du har denne form for lykke, du står over for som du foretrækker praktisk alle stilarter, hvorvidt en frisure boho-chic med krans, hår løs, grisehale, opsamlet laterale, høj, lav, fletning, etc. Tusind og én muligheder og alle succes.

Hvis dit ansigt er bredere og fladtrykt, bør du prøve at tune en type frisure jeg semirrecogido med tråde falder til siderne. Denne stil forfine dine kindben og giver mere vægt på din forlængede hals. Derimod kan du også vælge en elegant høj lydstyrke også samles op med løse tråde, der vil have den samme effekt.

langstrakt ansigt

Hvis du har denne form for ansigt kan du kigge på bryllup frisurer til langt hår, men altid satse med leg symmetri med indsamlede sider og chignons eller fletninger, som giver mere volumen til ansigtet. Du kan også tage løst hår men kun hvis du tager en kort eller mellemlang klippe, krøllet eller bølget.

Square ansigt

Denne stil af ansigt er noget problematisk ved de skarpe vinkler af visse dele, men har en meget enkel løsning, jo mere sjusket er indsamling, langt mere flatterende. Samlede bet lav slangekrøller efter ansigt, vil være et sikkert hit.

Trekantet ansigt

Denne type er kendetegnet ved en meget mere snæver pande og kinder bredde, så skal forsøge at synliggøre bølger eller ornamenter til toppen ansigt, og tilføje totter falder til siderne af kinderne at blødgøre.

Hjerte og Diamond Face

I modsætning til den foregående, her udvider panden slutter med en spids hage, så du er nødt til at vælge en hår løs eller semirrecogido svarende træk, som du kan tilføje en detalje blomstret stil, du er stor.

Du ved, du ikke tøve og tage på en af ​​de stilarter, som du går ind, sikker dit look bliver uforglemmeligt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 86 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة