Spil til bryllupper: de mest sjove ideer

mange detaljer at overveje, når man planlægger et bryllup, og blandt dem, spil eller aktiviteter for gæster Have det sjovt og fest på ingen tid. Hele dagen kan du foreslå mange ideer, der vil gøre dit bryllup vil blive husket for sin originalitet. hilsen en stor dag, du kan også indsamle billeder, dem fra dine gæster, hvis for eksempel, skabe en profil eller konto på sociale netværk at gå op fotos af dagen og de mest originale selfies. Sikkert så vil du bruge lang tid på at kigge på billederne og redde de sjoveste øjeblikke.

Hvilke aktiviteter eller spil kan foreslå gæster på denne dag? den dans Det er en klassisk, men der er mange andre måder at gøre dagen endnu sjovere, med musik som hovedperson også for nogle af de spil, vi har indsamlet.

Spil til gæster

Vi startede med klassisk piñata, som vi kan fylde det, vi ønsker, og hvor gæsterne vil nyde som børn for at få åben. Der er et andet spil, der er marando tendens og kommer fra USA, der er kendt som &# 8216; flip cup&8217 (Spinning kop) og som består af to grupper. Alle har til at drikke af en kop, og når den første række behøver at placere glasset på hovedet kun med hjælp af en finger. Når det lykkes, vil det næste og så videre, indtil det sidste. Vind hurtigste gruppe placeret skibene.

Og et andet spil, som børn vil nyde som det er Spil vand balloner eller den klassiske spil af spørgsmål og svar.

Musik spil

den musik Det kan være den bedste måde at bryde isen og sætte fut i festen. Vi kan starte med den afspille sange. Hvert bord vil blive tildelt en sang, og når den begynder at ringe, vil stå op og synge og danse. Gæsten bordet for at gøre det bedre præmien.

Og vi taler om musik, en klassisk, men tidløs, den karaoke, en af ​​de sjoveste, og dybest set består tør gå på scenen og synge. Et spil, der begyndte parret bør være, at der for opmuntres resten.

Du kan også være interesseret i: Hvor meget koster et bryllup? Så prisen bliver beregnet og opdage biler Datering: Originale ideer til den mest specielle dag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 64


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة