Brudekjoler: Bedst til efterår / vinter 2014/2015 [FOTOS]

Efterår / vinter 2014/2015: Kjoler. Her præsenterer vi forslag brude design for de kommende sæsoner. Gå ikke glip af de tendenser for efterår / vinter 2014/2015!

Mens andre gange er vi gået over brudekjoler Haute Couture 2014 brude samling af Raimón Bundó for dette år, designs kæreste Rosa Clara 2014 eller, for eksempel de billigste modeller af brudekjoler 2014 nu fokuserer vi på brude kjoler til efterår / vinter 2014/2015 sæsonen.

Det efterår / vinter 2015/2015 vil også blive præget af inddragelse af brude designs i hvilke bluser som et nyt brude koncept er til stede. vi taler om kjoler lavet med en top bluse viser separat skørt eller omvendt, bundet gennem et transparent lag eller tyl blonde.

Også i de næste kollektioner efterår / vinter vil finde disse design kombineret med boleroer hud eller lag til at give dig en varm udseende bruden.

Stropløs kjoler

På trods af de stationen design, der er hovedpersoner serveret til dig, den brudekjoler med remme fokusere opmærksomhed opsigtsvækkende. Nogle af de samlinger, der har denne type design er for eksempel Pnina Tornai. Disse kreationer er i form af kjoler med stropløs kjole med minimale programmer.

Minimalistisk brudekjoler

En af de store satsninger år efter år blandt brude modedesignere er minimalistiske kjoler. I dette tilfælde virksomheder som St. Patrick, Versace og Jil Sander har lange minimalistiske modeller i silke og satin.

Brudekjoler med tyl nederdele

Brudekjoler med store tyl og organza nederdele er andre vigtige tendenser for efterår / vinter 2014. Sådanne forslag giver romantisk look mange brude søger. Blandt de samlinger, der har denne type forslag omfatter brudekjoler Vivienne Westwood, Giambattista Valli, Rosa Clara og Armani Privé.

Mini Brude Kjoler

Blandt de tendenser for efterår / vinter 2014/2015 er mini kjoler, korte kjoler, der har minimal linjer som for eksempel tunika, kappe kjoler prydet med pufærmer, mesh detaljer eller store blomster applikationer, der giver et mere elegant. I dette tilfælde de samlinger, du ikke kan gå glip er de designs Delphine Manivet, YolanCris, Oscar de la Renta eller Vera Wang.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1


Content Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo