Bryllup gæst kjoler til Dior 2015: Den nye kollektion [FOTOS]

Kjoler til bryllup gæster: 2015 Dior. Ønsker du at vide Dior design til bryllupsgæster? Her præsenterer vi det samling 2015.

Linje kjoler Dior er en af ​​de store spillere af året. Men hvad vi finder i dem? Indsamling af hjemmet galla sameksistere forskellige stilarter, former og en bred vifte af farver, selvfølgelig, få disse mønstre ikke gå ubemærket hen blandt bryllupsgæster.

Og det er, at det franske modehus, en leder inden for kreationer båret af berømtheder på den røde løber, giver bruden en bred vifte af stilfulde korte kjoler og lange design, der opfylder de tendenser, der markerer retningslinjerne mode for dette år. Kort sagt, klædt meget, meget glamourøse ceremoni.

Også blandt indsamling af Dior kjoler 2015 ceremoni kan du vælge lange kjoler til bunden af ​​skørtet i sorte stiplede gitter detaljer i benene. I mellemtiden del svarende til blusen stof omfatter flere stablede lag pastel.

Vi fortsætter gennemgå ceremonien Dior passer at møde et design med trapez stil mini nederdel over hendes knæ. Således for eksempel, vil du finde kjoler i hvid og sort farve, og andre kostumer, herunder en mere traditionel farve skørt præsenteres i asymmetriske snit og samme stof som resten af ​​designet.

Blandt forslagene Dior for dette år samt, kan du finde modeller med sort base med andre designs i hvid med blyant nederdel, lange ankel kjoler eller knæ designs overdelen ærmeløs, stropløs eller indsættelser forskellige kontrastfarver.

Også i indsamlingen af ​​Dior 2015 vil du nyde sofistikerede mini kjoler, formelle kjoler, korte og lange; kombineret med de køligere nuancer af sæsonen.

Vi færdig med at gennemgå de ceremoni Dior jakkesæt 2015 med de modeller inspireret af 50'erne I dette tilfælde er de kjoler præsenteres som plisserede nederdele i nuancer sorbet og palisander, med modeller udgør perfekte blomster indsatse disse foråret bryllupper.

Du er på udkig efter flere forslag til bryllupsgæster? Her er de bedste udseende for bryllupsgæster abe, Blumarine gallakjoler 2015 prom kjoler inspireret af 50'erne eller den anden part Versace designs for dette år.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 31


Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة