Kender du udviklingen i langsom bryllup?

Ønsker du at vide nyeste trend i bryllupper? Hvis du har bryllup planer i sigte, vi inviterer dig til at fortsætte med at læse, og at vide det nyeste inden organisere begivenheder, den Langsom bryllup, og hvori hersker enkelhed og naturlighed. Langsom er ikke en stil, men en filosofi, der ikke har noget sted stress og byrder præparater. Det er nyde brylluppet fra 1 minut uden betingelser og organisere begivenheden tempo og ønsker at markere parret. Det er sjovt og bilde sig selv med hvert skridt du går at give, men markeret til brylluppet af året i form af udgifter, gæster og andre organisatoriske detaljer. Perfekt til disse bryllupper, scenarie open air, i felt, i strand eller mellem vinmarker.

Langsomme bryllup tips

Naturlighed og enkelhed fremherskende i hver detalje, fra at vælge den dekorative stil bryllup menu og, selvfølgelig, brudekjole. En bruden engagement Elegance diskretion og den enkle stil og komfort, væk fra prinsesse kjoler og udsmykkede design. Kvalitet tekstiler i designs enkle linjer, der ombrydes fint til bruden. For at fuldende udseendet, subtile makeup og enkel frisure for at få et resultat som naturlig. Som et supplement, den kranse til at matche buket De er et perfekt valg. Brylluppet er en langsom tendens tilbage til naturen, meget til stede i detaljer såsom brudebuket, at denne gang, kan vi arbejde med smukke årstidens blomster eller vilde blomster.

En anden vigtig detalje er gæsteliste, reducerede de nærmeste venner og familie, glemmer forpligtelser og protokoller. Det er den store dag af parret, og derfor er, at det er dem, der vælger dine gæster, fordi det kan ske at støde på en gæsteliste for alt for omfattende familiemæssige forpligtelser. Af den måde, for gæsterne er der ingen protokol etiketter eller når dressing.

Og når vi har dato og gæstelisten, beslutter den etape og dekoration. Som vi har påpeget ånden i naturen opsuger den langsomme bryllup, at drage fordel af luftrum eller naturlige miljøer, såsom en vingård, at dekorere samme linje af enkelhed. Vintage indretning og rustikke rører understøtter.

Og for det fest, trend slow food også det kommer til bryllupper, med en menu af årstidens råvarer, og, hvis det er muligt, lokalt dyrket. En forpligtelse til at spise sundt, og hvor man kan inkludere kærester livret.

Du kan også være interesseret i: Den 10 værste bryllup svigter og opdage grundene til at tænke om at lave en dobbelt bryllup.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 52 =


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة