Bryllup invitationer: de smukkeste modeller 2016

Hvordan at annoncere gæster nyheden om din bryllup? Utvivlsomt, med originale opfordringer til at overraske bare åbne kuverten. Selv om det er rigtigt, at vi lever i den digitale tidsalder, er det også, at der er visse traditioner som stadig opretholdes, såsom at sende bryllup invitationer.

Wedding Invitationer som de er et forskud for venner og slægtninge stil vi vil udskrive fest. Gennem det kort, du modtager kan opdage de første spor af, hvad der vil være vores bryllup (romantiske, vintage, land, farve trendsættere&# 8230;). Mulighederne er så forskellige som fantasifulde, om vi vælger at bestille kort som om vi begyndte at oprette og tilpasse vores egne invitationer.

En original invitation, som, når den åbnes, finder vi en kalender år og måned af den valgte til brylluppet side, at en nysgerrig måde nedskrive vigtige dato for den store dag. Vi kan vælge kalender design og tilpasse dækslerne med navnene på bruden og gommen, for eksempel.

Formede invitationer biografbillet

Bestemt et bryllup kan betragtes begyndelsen af ​​en film, vores liv sammen, så vi kan begynde at sætte en touch-cinéfilo fejringen med originale invitationer som biografbilletter eller teater.

Invitationer formet puslespil

Invitationer ankommer som lille boks De er en blomstrende tendens, inden for hvilken vi kan inkludere invitationen som puslespil, så gæsterne er nødt til, nemt, og opdage det budskab, den indeholder.

Du kan også være interesseret i: Bryllup Invitationer hjem trin for trin og opdage invitationer til civil bryllup: den mest hensigtsmæssige.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − = 9


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة