Sådan laver fordelingen af ​​et bryllup tabeller sjov og oprindelige form [FOTOS]

originale distributioner til bryllup tabeller. Stadig har du ikke besluttet hvordan til at distribuere dit bryllup gæster? Her præsenterer vi de mest originale forslag for en sjov layout.

Er du i fuld gang med at organisere dit bryllup? Organisering af en begivenhed af denne type indebærer omsorg for mange detaljer: vælge bryllup menuer, så tænk på de mest originale bryllup gaver, beslutte at klæde bruden, hendes kosttilskud i form af brude håndtasker 2015, buketter til næste år, etc. Men hvis der er én, der involverer mere hovedpine for parret er uden tvivl den fordeling af tabellerne. For at undgå dette, vi vil hjælpe dig i denne hårde arbejde, og vi har forberedt, derfor, nogle af de mest originale ideer til at distribuere tabellerne i dit bryllup gæster.

Hvis ovenstående forslag ikke overbevise dig, kan du altid henvende sig til en nem løsning. Det er skrive alle navnene på dine gæster i alfabetisk rækkefølge, anbringelse ved siden af ​​navnet og nummeret på bordet, hvor de er placeret. Således kan alle dine venner og familie være placeret i fordelingen tabellen uden problemer.

Navngivning tabellerne

Endelig, hvis du har besluttet at tilpasse fordelingen af ​​dit bryllup gæster er der mange muligheder at vælge imellem. Hvis du vil kan du tilpasse disse fordelinger med emner, der er meningsfulde for parret. Kan du lide film? I dette tilfælde, du kan for eksempel nævne de tabeller, der distribuerer tabellerne i dine gæster kan tage titlerne på dine yndlingsfilm eller yndlings film tegn.

Hvis du elsker klassisk musik, i dette tilfælde, kan tabellerne vise navnene på de mest berømte værker i verden. Eller, for eksempel, hvis din mand er en stor fan af et bestemt fodboldhold, hvorfor ikke overraske tilpasse tabeller månederne med spillere eller trofæer af sin elskede klub?

Brædder Bryllup: DIY Idéer

For at skabe disse distributioner bryllup kan du ty til en specialist eller bruge din egen fantasi i tilfælde af ikke at have en meget høj budget.

For at gøre dette, skal du blot tage en træplade og klippe det til størrelse du ønsker. Derefter kan du tage farvede bånd eller blomster tørre, afhængigt af stil dit bryllup, til at pryde det. Du kan også gøre brug af satin bånd og hængende fra gren af ​​et træ.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 80 =


Content Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo