Vittigheder, der gør brud og brudgom på bryllupsdag

Hvad er de bedste vittigheder at gøre bruden og gommen på deres bryllupsdag? Bestemt i sådan en særlig dag, kan du ikke gå glip af de sjove tider, som normalt kommer fra hånden af ​​parrets venner og yngre gæster.

Lad os se en sjov udvalg af vittigheder, helt sikkert og lægges til de spil, vi kan arrangere for i festen, de vil blive husket af kærester og gæster fejringen. Ja, bør du altid gøre vittigheder i moderate mængder, uden at være tung.

sjove vittigheder til bryllupper

her fantasi har ingen grænser, så længe målet er at bringe et smil til bruden og gommen, familie og venner samledes på en dag at huske. Det noterer disse ideer, som vil tjene som inspiration og også være en måde at starte et nyt liv sammen med meget humor.

  • Vi startede med en af ​​de mest klassiske, wrap bilen kærester toiletpapir eller fyld den med balloner. Selvfølgelig kan du ikke gå glip af dåserne bundet til ryggen og plakat nygifte til at sætte prikken over i'et.
  • Sætte plakater op rundt i byen eller i nabolaget med ansigtet af parret annoncere dit bryllup, søges den stil.
  • En anden idé, i dette tilfælde med den bryllupsgave penge, er at uddele bruden og gommen i små mønter i en flaske, eller hvis du ønsker at give en sød touch, mønter i krukker af honning. En anden mulighed, original og smuk, er at gøre billetter buketter OCN.
  • En vittighed, der skal optages på video består i at stille en kopi af den Marengs cirkel og ifølge tjener, kaster han det til jorden, ansigtet af bruden og gommen vil fortælle alt, især når de indser det inocentada.
  • Enighed med den orkester og i stedet for at åbne med den klassiske vals, at sætte en sang for alle gæster dans.
  • fylde værelse dit hjem eller hotel balloner til loftet, hundredvis af balloner og efterlade dem ved indgangen en konvolut med nogle stifter at komme ind og slå alle ballonerne.
  • Og i morgen, næste, sende invitationer til naboer at nå ud at nyde morgenmaden i hjemmet af brud og brudgom.

Du kan også være interesseret i: Hvor meget koster et bryllup:? Så prisen bliver beregnet og bemærker de 20 detaljer til at give til bryllup gæster.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 69


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة