Zuhair Murad brudekjoler: Collection 2017

ny samling af brudekjoler Zuhair Murad 2017 Det er ensbetydende med forførende og sofistikerede linier. Hans design er små kunstværker, der uden tvivl overraske den mest lidenskabelige af mode og især de mest trofaste tilhængere af hans stil. den kjoler tatovering effekt med delikate blonder halvgennemsigtig bliver hovedpersoner i den nye kollektion. Zuhair Murad viser igen sin præference for hvid.

Brudekjole tatovering effekt

Zuhair Murad var en af ​​de første designere til at gøre en forskel med tatovering klædt i kraft, en satsning, der er blevet trend i de seneste år, og som det kan ses i udviklingen af ​​nye brude mode kollektioner, Det vil fortsat være hovedpersoner næste sæson. Brudekjoler blonder som de er synonym med sensualitet, elegance og kvindelighed.

Indsamling af Zuhair Murad er dyrebare langærmede kjoler helt dingler sart blonder, et stof især værdsat og at når designe en perfekt brudekjole er uovertruffen. Textures tilpasse sig de spil linjer design, fra kombinationen af ​​hendes kjole med plisseret nederdel med peplum kjoler til tyl.

Brudekjole i mikado

Lige så opsigtsvækkende er de kjoler Zuhair Murad designet silke Mikado, med resultater, der bogstaveligt talt målløs. Samlingen omfatter kjoler med fuld nederdele, kjoler med hjerteformede overdelen og designs med tynde stropper og broderi.

til flere romantiske designs, skyer tyl eller høj højtaljede kjoler. stor dikkedarer pryder nederdele kjoler mere moderne stil, med kombineret væv i mikado, tyl og blonde. Hvis du ønsker at blive wowed af nye designs Zuhair Murad, vi inviterer dig til at besøge galleriet, hvor du vil finde et udvalg af det nye samling hvor du vil finde den perfekte design til den store dag.

Du kan også være interesseret i: Brudekjoler Carolina Herrera: 2017 Indsamling og opdage de Yolan Cris brudekjoler: 2017 Collection.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 53


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo