Brudekjoler med bukser, for at gå imod

Træt af den klassiske brudekjole? Hvis der inden mode men du tør, vil vi gerne invitere dig til at opdage den mest banebrydende forslag for sæsonen, Brudekjoler med bukser, et alternativ sikkert uventet, men, som du kan se i billedgalleriet, kombinerer mode og elegance. Hvis vi holde pause et øjeblik, faktum er, at der ikke er nogen regel om, at brudekjole skal være uigenkaldeligt nederdel, så revidere traditionelle mønstre og satse på nye forslag som suggestive som sofistikeret. Design, der ikke mister, men vinder også i kvindelighed. Bryllup kjole ikke nødvendigvis være en højtidelig hvid, men kan omfatte strejf af farve, selv i dette tilfælde vi kan erstatte de klassiske slør hatte og hovedbeklædning.

den brudekjoler bukser, selv om de kan virke meget terminatorer også er i overensstemmelse med den nye stil og kvindernes rolle i dagens samfund. Det vil sige, den bukser del af garderoben, ligesom mange andre elementer af dagen dag, så det er ikke i uklog alle (tværtimod) giver denne beklædningsgenstand mere fremtrædende plads på en særlig dag, som den dag bryllup.

Modebrands har indset det enorme potentiale konsekvenser denne tendens. Herunder signaturen Atelier Aimée med modeller brudekjole bukser online spil på enkelthed, naturlighed. Blandt forslagene fremhæver design Asymmetrisk snit, lang bagved og kort foran, med bukser.

Indsamling Stephanie Allin forpligtelsesbevillinger bukser silke satin, mens Oscar de la Renta forskønner overdelen med broderi og blonder. Selv en af ​​de store referencer til brude mode, Vera Wang, Han vover med flere dragter med bukser. Resultatet, en sensuel, revolutionerende og endda behagelig trop.

disse forslag lækre Yolan Cris og dens spil af teksturer. Bodices designs med forskellige volumener kombineret med bukser falde sarte og bløde væv. Hvis du tør at bære en brudekjole bukser og sammenføjning den nye trend i denne sæson, kan du vælge forslag Alessandro Couture der blander stilarter for en virkelig innovativ model. Gå ikke glip af enten elegante forslag Carolina Herrera, Gucci, Gianfranco Ferré, Douglas Hannant, Errico Maria eller Houghton Bride, med sin fantastiske spil i blonder bukser og jakke.

Vi inviterer dig til at besøge galleriet for at lade dig forføre af disse nye designs til din bryllupsdag. Hvad er din yndlings model?

Du kan også være interesseret i: Soul Brudekjoler 2016: Den nye kollektion og opdage brudekjoler blonder bryllup: romantiske og smarte kreationer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 37