Gæst brudekjoler græsk stil

synonymt med elegance og raffinement, så er græsk stil. En stil, der brand personlighed og bliver hårdt for at blive hovedperson i gæst brudekjoler. Hvis du har et link til det synspunkt, og har endnu ikke besluttet, hvad ser du vil tage, vil vi gerne invitere dig til at opdage de design af græsk stil, der er kendetegnet ved den tekstur og kvalitet væv (Som omsluttende som mousseline silke, chiffon&# 8230;) for at opnå en elegant efteråret og forbedre hundyrracerne. Lige linjer fremkalde en enkelhed, der rent faktisk skjuler et design de mest sofistikerede. den tunika snit eller kolonne med plisserede nederdele eller lag, er ledsaget af detaljer som de halsudskæringer i V, krydsede, asymmetrisk med en strop, ærmer eller rygge eksponeret. Hvis vi søger en mere unikt design, kan vi vælge de dekorative detaljer i draperinger og beading i taljen eller skuldre.

Græske stil kjoler

Græsk stil er et klogt træk, især når det kommer til at vælge en lang brudekjole, og en fest i foråret eller sommeren. Hellenic inspiration fundet i indsamlingen af ​​designere som Adolfo Domínguez, og farver de mest suggestive eller indsamling af designeren Matilde Cano. I dette tilfælde de pastelfarver er hovedpersonerne i en suggestiv designs smart og uden tvivl vil overraske de andre gæster. Blandt de design omfatter asymmetriske halsudskæring kjoler og chiffon ærmer designs. Purificación García Det har også sluttet sig til græske trend, med motiver så simpelt som elegante linjer.

Og, selvfølgelig, at fuldføre udseende, er det vigtigt at vælge en frisure, der passer til kjolen. Hvis vi har valgt den græske stil, muligheder for styling vi kan vælge pjusket bolle eller en updo eller semirrecogido med fletninger.

Du kan også være interesseret i: glam modeller for bryllupsgæster: Ingen gæster til et bryllup og opdager festkjoler røde farver.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 76