Bryllup nat: Protokol og dekoration [FOTOS]

Protokol og udsmykning bryllup nat. Så afslører dig, hvad den grundlæggende regler for protokol for aften bryllupsgæster og som også de er blandt de bedste dekorative ideer.

Protokol til bryllup nat: Kjoler

Du bør ikke kigge for meget kavalergang. Det er hensigtsmæssigt at anvende sund fornuft og anstændighed. Især hvis vi taler om religiøse bryllupper som ikke anbefales overdrevne halsudskæringer eller bare skuldre.

Glem den hvide. Bruden er stjernen af ​​dagen og ingen bør overskygge eller endda med at vælge en kjole i samme farve som din. Men den sorte farve er ikke den rigtige, medmindre du kombinerer det med tilskud af andre farver.

Hovedbeklædninger og Pamelas. Disse typer af kosttilskud er kun egnet i bryllupsdag. Hvis du ønsker at se et supplement til at dekorere din frisure vælge en, der er diskret. Altid huske, at mindre er mere.

Protokol til bryllup nat: Mænd

Sorte bånd. Selv i de seneste år er blevet på mode, er det ikke det bedste valg til et bryllup. Jeg er mere vovet og engagement i farve, uden at falde i skingren.

Ikke Bow Tie. Nor'll nok gå efter det, da det butterfly er ledsager smoking tøjet, og det er som regel trop valgt af nette.

Tag din jakke. Mænd bør holde op med jakken under ceremonien og modtagelse. Ved et bryllup mærkaten forbliver natten over.

Store ure. Det er altid tilrådeligt at gå til diskretion. Det er ikke lade uret hjemme, nej. Dette er for at vælge en i henhold til den begivenhed, som du går, det vil sige, vælge et ur, der ikke er overdrevet.

Dekoration bryllup nat

En aften bryllup tilbyder et stort potentiale og attraktiv så vidt dekoration er bekymret. Vi opdager nogle af de muligheder:

  • Du kan decantarte med hvide toner, kombineret med fremherskende farver og tilbehør, der forbedrer rummet. Du skal dog passe på valget af farver for det at være elegant. Derfor kan du vælge mellem nuancer af guld, sølv, okker og andre stærke farver, så man undgår pastelfarver.
  • For haven dekoration kan du bruge balloner, som kan hænge eller distribueres på strategiske steder i udlandet. Hvis du ønsker at vide originale dekorative ideer med balloner til bryllupper, gå ikke glip af følgende forslag.
  • For bordpynt kan du bruge centre, hvor du mener lys spil stearinlys i forskellige størrelser, placering forgyldte stole og runde borde.
  • Du kan også sprede sig i forskellige dele af lamper vintage værelse luft og smykker lavet med krystaller.

Må ikke også glip af disse andre forslag, hvor vi viser dig, hvordan du dekorere dit bryllup efter vintage tendenser eller disse andre udsmykning ideer til sommer bryllupper.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 63 = 72


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer