Porteføljer oprindelige bryllup: Kombiner dem med din kjole [FOTOS]

Porteføljer oprindelige bryllup: Kombiner dem med din kjole. Den tilbehør valg til dit bryllup model er lige så vigtig som selve kjolen. Derfor præsenterer vi porteføljer for mest originale bryllup du kan bære den kjole, som du vælger.

Du er inviteret til et bryllup? Enten som en gæst eller sponsor du skal ramme med kjolen luzcas den dag. Hvis du allerede har tænkt over, hvad udseendet er tid, så er det tid til at vælge mellem håndtasker til bryllupper. Hvis du ikke havde valgt den outfit, du vil bære gå ikke glip af forslagene til Rosa Clara bryllupsgæster for dette år, gå ikke glip af følgende modeller, som vi præsenterer.

Håndtasker til bryllupper: Modeller til gæster og gudmødre

  • Valget af originalitet. Er du en fed kvinde? Hvis du går som gæst eller som sponsor denne mulighed er perfekt, kun hvis du ikke har forbehold med dit valg. En kombination af håndtaske i pink og rød er det perfekte valg med et sofistikeret kjole uden videre.
  • En sikker satsning. Den sorte er en af ​​de grundlæggende tøj og tilbehør. Og netop, en portefølje bryllup i denne farve er en klog satsning, hundrede procent. Vi anbefaler dog ikke kombinere det med en kjole i samme farve. I dette tilfælde den mest hensigtsmæssige valg ville være at vælge en model i rød farve til at fremhæve din håndtaske.
  • En fashionable farve. Den nude farve er blevet pålagt i mode i nogle år i nogen af ​​dens former. Denne tone minder om den makeup er til stede i tøj, tilbehør, glasurer ... Og, selvfølgelig, ikke kunne gå glip blandt håndtasker. Mens denne farve tilføjer elegance er ubestrideligt er tilrådeligt ikke at overdrive det, foreslår vi derfor, at kombinere i forskellige nuancer, hvis du ønsker at gå til en nøgen farve kjole og pung.
  • I modsætning til ædruelighed og diskretion. Hvis du vælger en sober og diskret kjole til brylluppet dag, ville du ikke lide at udskrive en advarsel og et plus på raffinement til dit outfit? I så fald kan du gøre det med håndtasker til bryllupper i nuancer af sølv, lilla eller endda rød.
  • Engagement blænding og indlæg. Leder du efter en kjole, der forbedrer din figur? I så fald havfrue cut kjoler tilbyde en udsøgt resultat. Tænkestile porteføljer til original brudekjole som sådan, anbefaler vi væddemål på en håndtaske med væv og indlæg, der forbedrer dit bryllup gæst.
  • kontrasterende farver. Har du valgt en kjole i lilla og gule syre kosttilskud? Så din indsats er klar og også vælge fra tasker i gult, kan i sort, sølv eller guld farve.
  • inviteret klassiker. Vil du være gudmor for brylluppet? Også, har du en klassisk stil? Hvis det er tilfældet, kan du satse på en traditionel tone for dem grå. Succesen af ​​dit valg vil ligge i neutralitet og diskretion efter eget valg. I dette tilfælde bør gæsten satse på porteføljer for simple bryllupper og gudmødre ikke er for stor.

Ud over disse ideer til at kombinere porteføljer med din kjole gå ikke glip af følgende modeller af bryllup frisurer og frem for alt, at de råd vide, hvad du bør undgå, når du går til et bryllup.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة