2017 Brudesko: Christian Louboutin til Pronovias, den mest smarte [FOTOS]

Alle brudekjole værd salt bør kombineres med de perfekte sko. sko som dem der findes i nye kollektioner store virksomheder og er den Ideel til brude komplement De er på udkig efter et perfekt udseende for din særlige dag. charmerende og innovative design, der passer til smag og præferencer for brude, der ikke giver afkald på elegance og komfort. Modeller, der spænder fra den klassiske til de mest moderne linjer. Opdag alt hvad bringe nyt katalog over brude mode virksomheder højdepunkter.

Hvid Brudesko

den hvide sko stadig en klassiker, der aldrig bliver gammel, så stadig meget til stede i samlinger af store mærker. Indsamling af Pronovias 2017 tilbehør giver en ny strejf af stil og personlighed, især høje hæle hvid læder, samt Mary Jane med oplysninger om ædelstene.

Stilfuld og slående linjer er skoene Christian Louboutin, forskønnet af sans for detaljer og valg af farver. ikke gå glip af forslag tom Ford, trampede og trendsetter, eller kostbare sandaler Tabitha Simmons, broderet på toppen.

Valsede bryllup sko

En tendens, der har været på vej, og i 2017 bliver meget nærværende, er det rullede bryllup sko, perfekt til at matche brudekjoler champagne farve, for eksempel. Tendensen kommer også med de designs med strejf af sølv og guld. Loriblu foreslår i sine brude samling forskellige modeller af sandaler i sølv, mens Dolce & Gabbana Det synes at være inspireret sko Askepot Cristan at designe sko, der gør du lyst til en rigtig prinsesse. Saint Laurent, Buffalo, Kurt Geiger&# 8230; uimodståelige brudesko i deres samlinger.

Farvede bryllup sko

A rullede hendes sko er kommet en meget alvorlig konkurrenter, og er Bryllup Sko kødfarvet, sofistikeret og tidløs elegance. Christian Louboutin er det førende mærke i denne tendens, både i højhælede sko, som sandaler eller ballerinaer. Men der er andre virksomheder, der også satser på denne tendens, som Givenchy, Michael Kors, Gucci og Steve Madden.

Vi inviterer dig til at besøge galleriet hvor man kan finde et udvalg af de mest stilfulde forslag til at passe de mest elegante sko på din bryllupsdag. Tør du med nye tendenser for brude eller ophold med klassiske linjer?

Du kan også være interesseret i: Bryllup sko Asos efterår / vinter 2016-2017: The Best of indsamling og miste dig selv i skoene brude farver.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo