Alma Brudekjoler 2016: Den nye kollektion

den 2016 kjole kollektion signatur Alma Novia Det kendetegnet ved sofistikeret suggestive feminine linjer, kreationer designet til mindste detalje for at forbedre naturlighed og stil af bruden. Den nye katalog af Alma Brides efterlader ingen detalje til tilfældighederne, vælger en vigtigste farve til bryllup dagen, hvid og afpuds med blonder og diaphanous tekstiler og andre subtile dekorationer, der konverterer hver klædt i en unik og genkendelige mønster. Lad os tættere opdage Alma Novias 2016 kollektion.

Klassisk syet kjoler og moderne

Indsamling af spansk firma Alma Brides fundet designs til enhver smag og stilarter, lige fra den mest klassiske af lige linjer til den mest raffinerede, som blonder brudekjoler eller kjoler prinsesse cut med overlappende og, ligeligt suggestive lag designs med voluminøse skørter plisseret eller kruset. Disse er blot nogle af de forslag til at klæde stil og elegance kvinder i så speciel som din bryllupsdag.

den halsudskæringer er en anden af ​​kendetegnene ved indsamling, vælger kjoler med hjerteformet bustier, halterneck escort med bare skuldre eller stropløs halsudskæringer, selv om der var kjoler med stropløs bodices og tekstiler og transparenter spil ved halsen og bagpå. Samlingen også satse på havfrue cut kjoler, især ved raffinering blonde og haler med forskellige længder, og udarbejde design med stoffer såsom mikado, perfekte valg til et unikt bryllup design. Faktisk er en anden del af denne udvælgelse kendetegnet ved omfattende tekstilstof højere sammensætning, som Mikado designs. Mikado kjoler er bedst egner sig til innovative fortolkninger, og det er takket være den særlige type blød silke, der adskiller dem.

2016 samling af Alma Novia tilbyder rummelige plisserede nederdele ofte smykket med sidelommer og modeller med satin bånd for at fremhæve taljen. Skyer af tyl til kjoler, nederdele lagdelte organza flæser og, for at fuldføre samlingen, elegante kjoler empirestil med en fusion af tekstiler og dekorative detaljer inspireret af 20'erne er blot nogle af de forslag, som du kan finde i galleri af billeder 2016 samling af brudekjoler Alma Novia. Hvad design foretrækker du?

Du kan også være interesseret i: kjoler 2016: Collection To af Rosa Clara og opdage de blonde brudekjoler 2016: romantiske og smarte kreationer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − 76 =


Content Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico