Kostumer til børn i Arras: Billige og perfekt [foto]

komfortable, elegante og økonomiske designs i kostumer til børn af Arras. Arras tradition for at have små hovedpersoner i bryllupsfest, bære våben beslutningstagere med ringe par.

For børn at se perfekt er ikke nødvendigt at investere et stort budget, fordi med et strejf af stil kan satse af smukke Arras kjoler og dragter til børn Billige. Gå ikke glip af nogen forslag, til dig og der vil appellere til både børn og mødre.

Arras kjoler og dragter

Børn af slægtninge eller nære venner er ofte valgt at bære Arras. Når du vælger deres tøj skal være i overensstemmelse med brylluppet stil og udseende af bruden, og frem for alt skal være behageligt for børn, så man undgår tøj, der kan hindre deres bevægelser eller for store tilbehør.

Motiverne på klassiske linier i kjoler og dragter til børn Arras er et perfekt valg til at ledsage brude, der vælger champagne eller elfenben toner. For børn, en skjorte kombineret med linned bukser i blød brun tone. Samme farver til piger kjole kan være begrænset med en sløjfe i taljen og fint broderet hat eller en original krans.

Klassisk herre, en kjole honeycomb rå tone og suppleret med hår slips til piger; og en kort abe hvid skjorte til børn. også designer perfekt til pajes brudekjole og blomster piger.

Arras uformelle jakkesæt

Til de mest talrige courtships, et mere afslappet look, med børn også vil føle sig meget komfortabel. For piger, en farvet kjole med en sløjfe i taljen (en nuance kontrast, for eksempel, granat og grøn kjole loop), og for børn, de samme kombinerede farver eller poloshirt og bukser.

En anden mulighed Billige jakkesæt Arras er kombinationen af ​​bermuda kjole (i en farve eller stribet) og hvid skjorte; og for piger, en kjole med hvidt bælte.

Vi inviterer dig til at besøge galleriet, hvor du vil finde inspirerende ideer til et perfekt udseende og en god pris.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 57


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo