Max Mara kjoler ceremoni 2016: Den nye kollektion [FOTOS]

den Kjole Kollektion 2016 Max Mara ceremoni peger på en klassisk og feminin hyper et forslag præget af modeller i rige tekstiler i mørke farver eller sorbet. Hjertet af den linje underskrevet af Max Mara er de fascinerende kjoler med de mest raffinerede stil, men mere filmagtige kjoler skateboarder og perfekt buksedragt for kvinder dristige karakter. Vi opdager sammen den nye kollektion af kjoler 2016 Max Mara ceremoni.

Max Mara lange kjoler

Ligesom mange samlinger af kjoler couture ceremoni, har den italienske maison medtaget flere lange modeller blandt deres forslag. Kjoler lang ceremoni præsenteres på måder mest elegante, ligesom dem, der lige: i galleriet kan se modeller med den ene skulder blomster blonde med dekorative i den eneste slips i grundlæggende farver som sorte blomster, men også bon ton i nuancer som støvet rosa.

Den mest intens for minimal chic stil kjoler med halsudskæringer lukket, afsluttet med folder på siderne røde. For mere lige silhuetter, maison præsenterer kjoler med plisserede nederdele og blusset, kombineret med toppe og lange nederdele broderet blonde taft stil af de mest sofistikerede stil.

Korte kjoler ceremoni Max Mara

Meget stede i signaturen indsamling, korte kjoler og midi ceremoni. Ceremonien kjoler rør er altid det første valg af kvinder, der elsker raffineret stil og vovemod på samme tid: Max Mara præsenterer disse modeller i basale farver som sort eller kamel, i versioner Jacquard med gradient effekt eller stropløs halsudskæring af ære med skørter, der når knæene.

Er de mest romantiske kjoler med brede eller trapez stil nederdel Duchess, også i mørke eller lilla nuancer som rød. Mini-kjoler kommer i silke krop kontrast til nederdele.

Ceremonien jumpsuit Max Mara

En stor succes i de senere år er den buksedragt ceremoni, formelle slid ét stykke bukser i bunden. Max Mara introducerer sin nye kollektion ved at foreslå dem værdifulde stoffer som Cady, organza eller fil coupé. Dåsen på den officielle hjemmeside af huset - i hvis shop priser er angivet for hver model - versioner i pink, sort, kombineret med mini-kjoler eller varianter med broderi på toppen.

Hvilke af disse kjoler ceremoni er den smukkeste samling af Max Mara 2016?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer