Brudekjoler lang hale til en romantisk bryllup [FOTOS]

Brudekjoler med cola: De bedste designs. Ønsker at føle sig som en rigtig prinsesse på din bryllupsdag? Så vi gennemgå brudekjoler smukkeste hale.

I fortiden, har vi fokuseret på roser bruden kjoler, brudekjoler lavet i chiffon kjoler tendenser kort Bryllup eller for eksempel bryllup kjoler til høje kvinder. Nå, denne gang har vi fokus på de bedste designs hale brudekjoler. Oplev dem!

Den øverste modemærker, hvordan kunne det være anderledes, er ikke fremmed for de smager af kvinder og år efter år de ikke tøver med at inkludere i sit katalog af brudekjoler kreationer af denne domstol. Således for eksempel, nogle af disse huse, hvor de kan blive inspireret til at bære brudekjoler med haler er Pronovias, Nicole, St. Patrick, Jesús Peirano eller Rosa Clara.

Blandt de samlinger af disse designere, du kan finde kjoler oprettet med cola blød tyl, blonder design og broderi detaljer, som regel kombineret med tilbehør som slør.

Brudekjoler med moderne hale

Mens vi bemærket ovenfor brudekjoler designet til de klassiske kvinder det ikke betyder, at denne type af brude kjoler er forbeholdt dem. Og desuden, de andre kvinder, der ønsker at se et mere moderne look og afslappet både vil finde inspiration i disse kreationer.

I denne linje, kan vi finde brudekjoler med empiresnit eller lette fraktioner og hale design, der kombinerer med halvgennemsigtige teksturer, der bringer bruden en meget sensuel touch.

Men ovenstående er ikke de eneste brudekjoler kø moderne snit, du finder. Desuden kan de dristigste brude vælger dragter med tragtformet nederdele, korte foran, lavet med tyl, chiffon med draping og floaty flæser, kombineret med stramme bodices og med kæreste halsudskæring.

Med hensyn til brug af farver, der omfatter nuancer palet er varieret. Hvem sagde, at målet blev udelukkende er forbeholdt de brudekjoler? Beviset på dette er, for eksempel forskellige kjoler i blå og forskellige nuancer af hvid klassiske brude.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة