Making buketter Vintage Wedding [FOTOS]

Vintage Wedding buketter: Hvordan trin for trin. Ønsker du at bære en brudebuket udarbejdet af dig selv på din bryllupsdag? Så vi forklare hvordan man gør vintage bryllup buketter.

Vintage Wedding buketter, trin for trin

materialer: Skuffe trækker, tekstiler, blonder og dekorationer til dekoration af en styrofoam kegle, saks, stof lim og limpistol.

bouquet udvikling: Først skal du finde i antikvitetsforretninger eller håndværk anderledes skuffe trækker. Jo mere elegant og delikat, vil de give et bedre resultat.

Så det dækker den flade overflade af overfladen med en tynd klud. For at opnå dette, skal du tegne cirklen på stoffet og dermed få den størrelse, du ønsker for din buket. Nu indsætter et tykkere stof rundt om kegle overflade. Til udskrivning af en mere færdig effekt kan du give to omgange.

Derefter indsætte tape rundt om kegle omkring tre fjerdedele væk fra spidsen. Til at dekorere buketten du kan gøre med den stil af stof, du kan lide. Endelig gennem knopperne gennem blonde stof, så de er sikkert fastgjort til polystyren. For ekstra sikkerhed kan du sikkert med varm lim.

Hvordan man laver en brudebuket følte

materialer: Farvet følte, saks, lim, træ sticks kabobs, søn, nål og farvede knapper.

Buket udarbejdelse følte: Først skære stoffet og filten med en saks. Skær filten i form af blomsterblade i forskellige størrelser. Så udfører en sporing ledning foret med forskellige måder at opnå større originalitet. Remata blomster og kronblade sy flere lag med en elegant knap i midten.

Hvordan man laver en cascading brudebuket

materialer: Grønne grene, glas vase, blomster, fyldte, blomster wire, små bånd eller blomsterhandler tape og plast.

udarbejdelseFørst gennemblødt skum et håndtag til lige grene. Sæt derefter grønne grene med lange stilke i den nederste række af håndtaget. Indsæt buket i et glas holder det op. Fortsæt med at tilføje grønne grene, herunder bugt eller blade, for eksempel, lyserød volumizing. Indtast to eller tre lange grene i bunden af ​​cirklen. Dette vil danne grundlag for den kaskade effekt.

Nu indsætte blomsterne i midten af ​​den lige håndtag branchen. Brug den samme række blomster i forskellige farver for at skabe dybde eller vælge en farve for nemmere effekt.

Så fyld placeres blandt blomsterne. Indskudte blonder blomst dronning Anne, de asters og gypsophila blandt blomsterne til at udfylde hullerne og få mere volumen.

Nu er det tid til at placere den længste blomst i den nederste række af lige håndtag filialen på begge sider af den længste grønne gren. Du bør sikre, at de endelige udseende nuværende to til tre blomster peger ned for at skabe den kaskade effekt.

Une fyldning af grene med blomsterhandler wire. Ayudate lille blomsterhandler bånd eller tape til at dække tråd og give industrien et slankere udseende. Endelig wrap buketten løst med plastfolie og opbevares i køleskab indtil ceremonien.

Hvis du ønsker at opdage andre stilarter af buketter, ikke også glip følgende buketter til vinter eller en anden stil for denne sæson, i dette tilfælde er den bedste buketter bryllup for vinteren, forslag til de mest innovative brudebuketter eller brudebuketter lavet med fineste tørrede blomster.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 79


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron