Bryllup sko Forår / Sommer 2017: den mest elegante

den Bryllup sko til den nye sæson forår / sommer 2017 sive passion for mode, elegance og raffinement, både i de klassiske forslag som det mest moderne. den nye kollektioner af bryllup sko udstråler glamour. Hvis du er på udkig efter det perfekte supplement til din brudekjole, kan du ikke gå glip af de mest elegante forslag, der bringer referenceårene signaturer i bryllup og fest sko.

Bryllup Sandaler Forår / Sommer 2017

Hvis der er et design trendsætter det er den Bryllup sandaler, perfekt til at gå med stil og god smag, ideel til de varmere måneder sko. Sandaler med spænder, platform, flad eller bur&# 8230; et design for enhver brud. firma Givenchy engagement spænde sandaler med ankel og platform foran op til 3 cm, mens den mode Moschino engagement designs i sort læder, højhælede ruskind sandaler eller flerfarvet.

En anden referencesamlinger denne sæson, som kommer fra hånden af Dolce & Gabbana, med designs i klassiske farver og mere levende farver som fuchsia. Forslag til den klassiske stil sandaler tilføje Kiomi, rød fed af Saint Laurent, pastel farver sandaler Anna Field og grønt Gianvito Rossi.

Heel Brudesko

til brude, der vælger høje hæle de seneste forslag, både i design og farve, med lyserød jeg camarelo for eksempel komme fra hånden af Christian Louboutin samling. Color er også hovedperson i samlingen Gucci, som elegante fest sko i gult med metal Sconces. I mellemtiden, i indsamlingen af tom Ford klassiske modeller sejre stiletter og sort læder.

Mary Jane sko

til brude på udkig efter en mere chic stil, Mary Jane sko signaturer som Valentino, med ankel rem og hæl blok, eller Zign, med design med flere flettede remme rundt om vristen. Jimmy Choo vælger stil print med lysere farver som rød. Disse er blot nogle af de mange forslag til at vælge fra at fuldføre den perfekte brude look. Walk starter med at vælge den perfekte sko stil. Vi inviterer dig til at besøge galleriet, hvor du vil finde et udvalg af bryllup sko forår / sommer 2017.

Du kan også være interesseret i: Jimmy Choo Brudesko 2017: Indsamling og opdage nye brudesko Hannibal Laguna: Indsamling Legend of Flowers 2017.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة