Jesús Peiró 2013-2014: Billeder Collection [FOTOS]

Billeder af 2013-2014 samling af Jesús Peiró. Signing kæreste Jesús Peiró er blevet en af ​​de mest berømte i vores land, takket være sin altid delikat og flatterende design for enhver kvinde, og allerede vi har set de kreationer af hans nye kollektion til denne sæson deres nye lookbook, hvor vi præsenterede nye designs allerede viste på catwalken Barcelona Brude Uge 2013, med ren hvid som den dominerende tone, og endeløse detaljer at gøre hver model unik og speciel.

Når vi taler om brudekjoler, Der er flere virksomheder i vores land, som er den første, hvor enhver kvinde tænker når du vælger den kjole til din særlige dag, som Pronovias, Rosa Clara, hvorfra vi kunne se 2014 kollektionen, og selvfølgelig Jesús Peiró.

Former og halsudskæringer Blandt de måder, vi kunne glimt fra korsetter modeller både glat som helhed broderi, volumen og lige nederdele, Lange linjer af flæser og asymmetrisk, peplum nedskæringer eller hele organer rhinestones eller pailletes, plus modeller French langærmet for flere bagateller.

Med hensyn til de halsudskæringer er der en bred vifte, er, at selvom de mest almindeligt anvendte er den æresord, Vi kunne også finde flere modeller bådudskæring, runde eller ryg halsudskæringer højdepunkt, grime eller turtleneck med klapper.

Vi er også nødt til at fremhæve detaljer myriader detaljer såsom rhinestone bælter, kraver eller guld fjer, broderede ærmer, eller brocher både for og bag, hvilket giver en meget speciel årgang touch.

Klart Brides dette år er mere romantisk end nogensinde, og at selv om priserne strejfer mellem 2.000 og 3.000 €, absolut værd at gøre nogen af ​​disse modeller, og at enhver kvinde fortjener at blive en prinsesse i det mindste for en dag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 24 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer