Polterabend Kostumer: den sjoveste [Fotos]

Polterabend Kostumer: den sjoveste til bruden og ... venlige!. I de senere år er det meget moderne at inviteret klæde sig bruden og de også forklæde sig at nyde en anderledes fest og fejre alle sammen den ægteskabssager binding af hovedpersonen. Hvis du er nødt til at organisere selskab høne en ven eller et familiemedlem, gå ikke glip af vores forslag at klæde de mest originale. En sikker satsning til ikke stoppe Laugh!

Det første, vi må være klart, at partiet er organiseret til ære for den bruden og det skal være den rigtige hovedperson. Så hvis du ønsker, er et farvel oprindelige enkelt, og du har valgt at skjule så morsom, Du skal tage hensyn til personlighed bruden, da hverken er forkert eller latterliggøre lade dem passere. Ideen er, at du nyder en uforglemmelig og følelsesmæssig part til at afskedige sin bachelorhood og glemme stress af forberedelserne, organisering af banket, ceremoni ...

Den bedste mulighed for dig at være på lige vilkår er, at du blander op&# 8230; Alle af dem! men lade det bemærke, hvem der er hovedperson. For eksempel kan du klæde ellers hvad vil bruden. Disse er vores forslag af kostumer:

  • Til de mest engleblid brude én fe kostume Og det er perfekt du? Hvad synes du om hekse ond men sympatisk?
  • Du kan også lave et baghold hjemme og klæde hende Indien, mens du den Cowgirls vil du bringe fangen til den bedste fest i dit liv. En anden idé kan være at skjule af polis og hun straffefange...
  • De mest forslugne brude kan gå kokke med oppustelige kostume mest originale og uimodståelig pastel der ikke mangler glasur. For at fuldende menuen, vil du være ... det spejlæg! den sjoveste og se på det, men det er stadig dem Gwen Stefani og Kate Perry.
  • Hvis du kender fra bittesmå hvorfor ikke mindes? For at skjule alle baby eller unge piger, men ja, lad bruden til at bære sutten og den største bjørn.
  • en hippie fest Det kan også være meget original, så revolveren i skabe og Bring blomster skjorter, brede bukser, pandebånd ...

Her er nogle Idéer, men du kan også pynte bruden indbildsk Smurfette, af Pipi med sine fletninger som slående eller chick, men husk, at det vigtigste er, at du kommer over store og en uforglemmelig fest.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 60


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih أتعس عيد حب