Communion kjoler 2015 El Corte Ingles: Indsamling

Alt hvad du behøver til den store dag. Kjoler lavet med de bedste stoffer (uden at glemme de klassiske matrostøj for dem), sko, handsker, tiaras&# 8230; Design for enhver smag og for at få den ideelle udseende i sådan en vigtig dag som den første kommunion. Tro mod sin udnævnelse med sæsonen konfirmation, er katalog El Corte Ingles fyldt med elegante og smukke forslag. Tjek ud, fordi disse kjole designs Communion vil elske mødre og, selvfølgelig, piger.

den Corte Ingles opfylder signatur designs Tizzas, samt nogle forslag hengivne & Lomba og Hannibal Laguna, at klæde pigerne i en af ​​de vigtigste dage. Design blandt hvilke er, som en af ​​de tendenser denne sæson, kjoler med lav bølge nederdel, pastel vinger, brokader eller modermærker eller originale detaljer i nakken organer. Kjoler hvor hvid er hovedpersonen, ligesom tage på særlige relevans tilbehør, fra sko til hår smykker (ligesom en smuk tiaras).

I kataloget af Communion kjoler er også mere traditionelle designs i batist, organza eller silke, og andre detaljer som blonder blonder, læg eller klumper.

El Corte Inglés kjoler

Da organza kjoler med bådudskæring og jaretitas, til design med satin skærf; kjoler skirt boards; fancy kjoler med brokade krop; body kjoler med guiPure, skærf med blomster og lagdelte skørt; eller nogle elegante silke kjoler med trekvart ærmer eller fantasi imperium taljen tyl og blonder. Det er nogle af de mange forslag, som du finder i kataloget over El Corte Ingles 2015.

Desuden kjole i kataloget finder vi andre emner som en smuk jakker Perlé, uundværlig for de sidste timer af dagen (når temperaturen er lavere), og selv inde i kirken. For at hvæsse dit valg, så tjek galleriet med nogle af de mest elegante og smukke designs er designet til at klæde pigerne dagen for hendes Konfirmation.

Du kan også være interesseret i: Tilbehør Piger Konfirmation og fest kjoler til mødre i Konfirmation.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 30


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة