Håndværk med spisepinde børn: mange ideer DIY

originale og kreative håndværk. Med noget så simpelt som tandstikkere Vi kan gøre det sjovt DIY opgaver med børn. Hvis du er på udkig efter ideer, vil vi se nedenfor nogle meget let at implementere. Og du kan også tage et kig på galleriet, hvor vi valgte Nyhed håndværk. Du kan gøre fra dekorative stjerner, geometriske konstruktioner, tegninger, dyr eller morsom collage. Med lidt dygtighed og fantasi, vil resultatet være meget original

Spider med tandstikkere

Alt du behøver er en bold farvet modellervoks, 2 dansere øjne og tandstikkere at skabe en ideel som dekoration DIY Halloween skræmmende edderkop. Hvordan gør man? Med et stykke dej, vi laver en bold, som er det organ af edderkoppen. Vi sætter begge øjne og pinde til benene. Til Halloween vi foreslår, at du vælger farver som sort og orange.

Farvet stjerne

Vi er nødt til at lave en stjerne 8 tandstikkere. Sticks malet med en fin pensel med de valgte farver. Skal placere dem på et stykke papir ikke at tilsmudse overfladen. Lad tørre, også male ryggen og på en flad overflade for at danne stjerne, stikning med varm lim stærkere. En anden mulighed er at bruge tape. Lad tørre stjerne tandstikkere og placere en løkke til ophængning.

Casitas med tandstikkere

Pindene er perfekt til at skabe en dejlig legetøj huse. Hvordan? vi har brug for 16 tandstikkere og 9 lerkugler. Fire bolde til hjemmebase, hvor indføre fire pinde lodret og fire vandret. Andre fire bolde bruges til at lave bunden af ​​dækslet, mens de sidste fire tandstikkere og den sidste kugle af ler bruges til at bygge taget. Du kan tilpasse jobbet maleri pinde med farvede malinger.

Du kan også lide: Crafts grene: DIY ideer til børn og opdage nemme håndværk til dekoration på børneværelset.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 16


Content Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة