Håndværk med modellervoks til børn

Hvis der er en sjov opgave det er, uden tvivl, at af model så enkel og alsidig som materiale modellervoks. Ideel til Materiale børn hvormed de kan skabe tegn og dyrefigurer at give frie tøjler til deres fantasi. Eller manipulere ler model er meget mere end en spil, Det er en pædagogisk måde at lære at bruge hænderne og udvikle kreativitet. Modellervoks ikke ligesom børn, også mere end en voksen vil være glade for at huske sin barndom lerfigurer.

Modellervoks, ud over at være meget let at håndtere, vi kan findes i mange farver, så resultatet af arbejdet vil være meget mere slående. Lad os se, derefter nogle enkle opgaver at gøre med ler, mindre opgaver, som også vil være i stand til at udføre. Husk, at håndværk skal være en sjov opgave, og det gør ondt aldrig at lade fantasien.

modellervoks svampe

Modellervoks rød og hvid, vi kan lave nogle flotte svampe med prikker. Stammen vil gøre med hvidt ler, og hat, brug den røde ler. Oven i alt dette, anvende små stykker af hvidt ler i hatten. Og Mushroom liste, kan vi gøre en gruppe, og vi vil have vores magiske have.

modellervoks sommerfugl

For at gøre en sommerfugl ler, første, vi gør to blå kugler, 2 lidt mindre i de samme farvede kugler, en lyserød kugle af samme størrelse, to små orange kugler, en orange bold, 4 små bolde gul, fire små kugler fuchsia. 4 knuse blå kugler med hånden eller med en rulle, og derefter strækkes til at gøre to af dem lidt større. Placeret på dem de to foregående bolde, for at gøre de to fløje af sommerfugl. Med den lyserøde bold, vi gøre kroppen af ​​sommerfuglen, bare strække. De to orange kugler, strække og blive antenner, vil placere i hovedet af sommerfuglen. Med resten af ​​de farvede kugler, lad os dekorere sommerfugl.

modellervoks larve

Et tal meget simpelt at lave dejen. Vi skal bare nødt til at gøre 4 store kugler i forskellige farver og den samme størrelse. Vi placere dem, den ene efter den anden, for at gøre kroppen af ​​kålorm. For benene, så lad os anvende en lille perle på hver side. Med to små kugler af hvide ler øjne gør. Og endelig, en kugle af samme farve som benene til at lukke sporet i slutningen.

Du kan også være interesseret i: Håndværk med gummies: Making blomster og opdage de nemme håndværk til at dekorere børneværelset.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 90


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi