Ble kage trin for trin

Ble kage trin for trin. Har du nødt til at foretage en gave til baby? Hvis du er på udkig efter en original, anderledes og nyttig gave til nyfødte ble kage er dit bedste valg. En gave, der er blevet meget moderne sidst og som overraskede forældrene. Derudover kan du gøre det selv derhjemme og meget få penge Vil du vide hvordan? Noterer vores råd og nemt oprette din egen ble kage som du vil.

den ble kager især er blevet moderne i de senere år, er, at hvis noget er altid meget nyttigt, når der er en baby i hjemmet er bleer, så hvad bedre gave end denne kage virkelig original.

For at gøre dette skal du bare brug for nogle bleer, bånd, sløjfer, nogle dukke til at dekorere kagen og alt hvad du kan tænke på og ønsker at give den nyfødte. Når Tangas materialer er på tide at starte madlavning vores særlige kage til babyer.

  • Rul hver ble med en gummi. Antallet af bleer afhænger af størrelsen af ​​kagen, du ønsker at give væk.
  • Placer rullede ble skabe form af en stor kage på toppen af ​​en blonde til kager.
  • Deltag dem med et dekorativt bånd omkring farve du ønsker. Det anbefales, at er bred nok til gummibåndet vikling hver ble. Staple enden af ​​båndet, og hvis du ønsker at sætte barnets navn eller bare 'Tillykke' for at gøre det meget pænere på båndet.
  • Foretag en anden etage sætte flere bleer over hinanden og returnere dem sammen med et bånd.
  • Top med forskellige godbidder, der ikke er for store som en rangle, en tøjdyr, en hagesmæk, en sut, en koloni barn&# 8230; og dekorere kagen som du vil.

Og ... du er færdig! du har din ble kage til at overraske alle med din gave. En nem gave at gøre du kan tilpasse til din smag, og vi er sikker på du vil elske forældrene samt at det er en farverig gave er mest praktisk.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 87


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة