First Communion kager [FOTOS]

Hvordan at vælge den kage Konfirmation? Det er ikke en nem beslutning, når man tænker på mange forskellige kager og slik Konfirmation blandt hvilke vi kan vælge. Det vigtige er, at kagen er valgt smag af barnet stjerne af dagen. Lad os se nogle centrale e kager ideer til at lykkes i valget.

Udover tøj, frisure, First Communion gaver, der er en særlig vigtig detalje at give en endelig strejf af de mest sød en særlig dag, Konfirmation kage. Der er mange muligheder at vælge imellem, både i form og i varianter, fra chokolade eller fløde til kombinationen af ​​frugter. Den nederste linje er, at kagen er valget smag Barnet fejrer deres Konfirmation, så det er vigtigt at have din mening. Vi kan vælge en klassisk tærte, eller kage skik, for eksempel med barnets navn eller skrive pige med chokoladekage, eller ved at placere et billede af ham i midten af ​​kagen. Uanset valg, kan du ikke gå glip af den traditionelle figur Først Comunión.Y hvis du virkelig ønsker at overraske med valg af søde, har capcakes også blevet moderne for fejringen af ​​Konfirmation, indrettet i overensstemmelse med en særlig dato for dreng eller pige. Og hvis du vil kan du også forberede en tærte slik kun for de små.

Hvis du tør gør det selv Konfirmation kage, her er din og chokolade kage opskrift, formet hjerte, og også, kan du dekorere med hvid Fondat. For sin forberedelse vi brug for følgende ingredienser: For sukker kage (175 g), mel (100 g), nødder (75 gram), æg (3), orange (1), en teskefuld bagepulver. For cremen: smør (200 gram), sukker (100 g), en halv tablet af chokolade making, 2 æggeblommer.

til forberedelse: For det første vi adskille de hvide fra æggeblommer af 3 æg, og bland den sidstnævnte med sukker indtil cremet konsistens. tilsættes mel og gær, knuste nødder og appelsinskal, røre med hånden. Når godt blandet, bliver de piskede æggehvider til bløde toppe tilføjet. Derefter spredt med smør kage skimmel -formede hjerte-, drys mel og hæld blandingen. Den indføres i ovnen ved moderat temperatur mellem 40-45 minutter. I mellemtiden forberede cremen. I en gryde vandbad smelte chokolade med smør. 2 æggeblommer bliver slået sammen med 100 g sukker, indtil en cremet blanding, og der tilsættes langsomt, chokolade. Omrør kontinuerligt. Når kagen er bagt, fjernes og tillades at afkøle let, strippes og et lag creme mellem de to halvdele placeres, og kagen er helt dækket med den resterende fløde. Så det er indført i køleskab, indtil cremen hærder. Før serveringen, kan du dekorere med flødeskum og en figur af Konfirmation i centrum. En anden mulighed er at dekorere det med Fondat, før du sætter den i køleskabet, dække hele kagen med fondant hvid. Den lyserøde fondant kan bruges til at dekorere.

Du kan også være interesseret i: Anbefalinger til at organisere den første kommunion.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo