Fingerdukker til børn: hvordan man laver dem selv og materialer

den fingerdukker De er en sjov legetøj til børn som også kan vi gøre nemt derhjemme. nogle fantasi og kreativitet Det vil give os mulighed for at få originale resultater. Vi kan skabe marionetter tegn af alle former for de små give liv til de historier og eventyr. Puppets bliver en interessant spil fra det øjeblik, planlægge, hvordan. Lad os gennemføre nogle enkle tips til at gøre en dejlig fingerdukker med til at overraske børnene i en eftermiddag spil. Du kan endda have din hjælp til at lave lektier.

Vi kan gøre marionetter i forskellige former, farver og størrelser. Det anvendte materiale og lettere at arbejde er den følte, selvom du også kan vælge pap, papir, plys. Efter at vælge farven på materialet, vi tegner med en blyant omridset af den karakter. Husk, at du er nødt til at deltage i to eksemplarer. Vi skåret med en saks langs konturen tegning og sluttede med nål og tråd, eller hvid lim, hvis vi valgte pap.

På dette tidspunkt, bunden af ​​fingerdukker er klar. Nu er turen kommet til de detaljer og forskellige tilbehør såsom øjne eller overskæg, hår eller ører, ved hjælp af farvede markører eller, i en mere detaljeret udgave, indsætte skæres i klud eller pap stykker af andre farver. For at tilføje et strejf af kreativitet, så kan vi anvende andre detaljer lavet med andre materialer, såsom hår simuleret små stykker af uld eller bomuld, for eksempel, men også nederdele, bukser eller andet tøj ved hjælp af miniature stykker stof eller bånd.

Når de anvendes til mindste detalje, er det tid til at bruge fingerdukker og gøre plads til fantasi for børn. Vi inviterer dig også til at besøge galleriet, hvor du kan finde masser af ideer til sjove fingerdukker.

Du kan også lide: Håndværk til børn med decoupage og bemærker nemme håndværk til at dekorere børneværelset.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oysho إيجابيات الصورة