Frisurer til Konfirmation: Piger med kort hår [FOTOS]

Første Communion: frisurer til piger med kort hår. Piger, der har kort hår kan også skinne på sådan en særlig dag for dem. Hvis du leder efter ideer frisurer for piger med kort hår, bemærker følgende ideer. Du selv kan lave dem.

Frisurer til piger med kort hår, trin for trin

Din datter har en bob? Du ønsker at opdage nogle frisurer idéer, som du kan se på dagen for deres Konfirmation? Tager pen og papir, fordi vi forklare trin for trin, hvordan du opretter dem.

I det første forslag bob frisure for dig at starte, først og fremmest, karte toppen af ​​håret for mere volumen. Sæt det godt og samle den op i en hestehale. Så kan en lås på den ene side, kam det og sætte det tilbage, og du genstand ved at lave en lille hestehale med en meget lille dusk på den anden side.

Her præsenterer vi et kig, hvor du skal starte, først, plukke en del af hår fra midten. Saml håret i en hestehale, lav tyggegummi, åbne den og bruger al sit hår.

Gentag derefter denne operation med den side tråde: gøre en grisehale, åbne den passere det inde. Disse rottehaler skal gøre diagonalt, så de to forblive tæt sammen i forhold til mediet. Endelig satte en gaffel til bedre sujeten eller en anden tilbehør som et ornament.

Frisurer til kort hår pige med krøllet

Hvem sagde, at korte frisurer ikke kunne skinne i en særlig begivenhed? Den følgende forslag, som vi præsenterer dit barn med deres eget lys skinne på dagen for hendes Konfirmation.

Den næste udseende bringer vi er en frisure for de piger med kort krøllet hår. For at gøre dette skal du først, strygning alle hendes hår op og tager ham til ansigtet. Så rede håret op hjælpende finger, mens du anvender lak. For en mere sofistikeret effekt, hver streng adskiller spidsen og påføring af lakken.

Den næste frisure, som vi foreslår, er rettet mod de børn i midten krøllet hår. Efter at have fulgt disse enkle trin vil sporten et perfekt udseende.

Indsaml først hår fra siderne og fastgør dem med benene på kronen området og lak påføres på begge sider. Hjælpe finger indsamler hår fra kronen og bringe det frem, så håret kommer ud til fronten, efterlader håret på toppen af ​​hovedet og forlader ryggen fri. Genanvendes grønkål lak målområdet til effekten af ​​toupee.

Hvis du er på udkig efter flere ideer til at tjene dig som inspiration til at rede dit datter med en spektakulær kort kig, gå ikke glip af følgende forslag til korte frisurer ferie eller nogle af de bedste shorts ser båret af berømtheder og er blevet trend vinter 2013/2014.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 82


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة