Hæklet babydukker Mønstre skridt [FOTOS]

Sådan hækle baby-dukker. Ønsker du at overraske dit barn med en sjov dukke i hækling? Så vi forklare trin for trin, hvordan du gør det.

Dyr, tegneseriefigurer, dukker umulige måder ... Du har mange muligheder, hvorfra du kan vælge at overraske dit barn med en dukke hæklet ved dig selv. Hvis du aldrig har oprettet nogen, stille, fordi Vi tilbyder mønstre, der vil hjælpe med at inspirere og også vi forklare trin for trin hvordan man laver disse dukker hækles.

Sådan hækles en blæksprutte

materialer: Uld coral farve, hæklenål, spor af sort tråd, synål, påfyldning og saks.

Udvikling, skridt for skridt, kroppenFørst en magisk ring stråle 6 point. Vi starter nu vender: første, stiger på alle punkter, så du vil have 12 point til gengæld. Afstrømning, øger i det første punkt og væver et lavpunkt i den næste. Gentag, indtil du når 18 point til gengæld. Tredje igen øger på det første punkt og vævning et lavpunkt i de følgende to punkter. Gentag handlingen indtil på skødet 24 point. I fjerde runde, væver et lavpunkt i hvert punkt. Du får, så 24 point. Vi vender os nu til den femte runde, som skulle stige i den første strikke punkt og et lavpunkt i hver af de følgende 3 point. I alt, bør du få 30 point. Mellem sjette og tiende omgange, gøre et lavpunkt i hvert punkt, indtil på skødet 30 point. Vi vender derefter tilbage til den ellevte der skal formindske det første punkt og udføre lav i hver af de følgende tre. Gentag indtil få 24 point tilbage.

På dette stadium af dit arbejde, skal du væve øjne. For at gøre dette, kan du bruge knapper eller plastik øjne, kan du finde i syartikler, eller hvis du foretrækker at væve dem med et par sting sort tråd.

Vi vender os nu til at udfylde denne søde blæksprutte hækling. Vi begynder med den tolvte skødet, hun skal falde på alle punkter får 12 point til gengæld. Vi vender os nu til det trettende runde. Reducerer på alle punkter 6. Endelig skud og fylder dette stykke.

Oprettelse fangarme: For det første udfører en magisk ring 8 punkt og det andet punkt optælling fra nålen, væver en kæde af 14 point. Derpå, væver tre høje punkter på hvert punkt, og det sidste punkt, klik den på magisk ring et gennem punkt. Med dette mønster får du din dukke print hæklet den stadig stigende effekt af tentakler. Gentager driften i hver af de 8 point ring magi dette mønster, så de otte fangarme få din blæksprutte hækling. For at afslutte denne sjov aktivitet hæklede toppe og efterlader en lang nok til at knytte til kroppen fangarme streng.

Du er på udkig efter flere ideer til aktiviteter hækling rettet mod de børn i huset? Her viser vi dig, hvordan du opretter hæklede støvletter, hækling trøjer til babyer og endda skabe andre sjove hæklede dukker, taler om amigurumis.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 + = 92


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة