Gratis hæklede mønstre til at udskrive: Varieret mønstre [FOTOS]

Gratis hækling mønstre. Du ønsker at fremme kunsten nål? Nedenfor præsenterer vi mange hæklede mønstre for begyndere og eksperter, perfekt til at lave tasker, gardiner, babytøj og flere.

Vil du oprette din egen designs hæklet? Her præsenterer vi en komplet galleri fri hækling mønstre så du tager idéer. Desuden forklarer vi skridt for skridt, hvordan du opretter quilts hækling, hæklede baby-trøjer, hæklede armbånd og meget mere.

Hækling mønstre taske

Begyndte forslag hækles mønstre let med en meget nyttig idé, Hvordan man laver en hæklet taske? Så forklarer vi:

  • Gør seks strygekvartetter point. Stik nålen ind det første, lave en løkke gennem punktet og forbinder til nålen. Lav to kæder enkelt punkt i hver af de seks punkter, du gjorde første kæde går rundt i en cirkel. Fortsætter med at trække den flade bund pose og opnå den ønskede størrelse.
  • Derefter foretage en kæde ved hvert punkt på den ydre kant af bunden for at sikre, at posen er noget mellemrum. Fortsat at nå 5 cm. toppen. Dernæst lave en dobbelt række af stænger og vender tilbage til enkeltpunkter. Fortsætter med enkle point for to eller tre omgange i toppen. Bind snoren og dens ende passerer gennem enden løkken. Igen, der passerer den løse ende af ledningen tilbage for at skjule kanten.
  • Nu skal du lave to strimler af strengen, der er det dobbelte af bredden af ​​posen. På den ene side af posen, passerer gennem en omdrejning med dobbelte stænger, hvilket giver rundt indtil begyndelsen. Binde enderne af strimlerne og de øvrige strimler passerer gennem ryggen med dobbelte stænger fra den modsatte side af posen, drejning indtil begyndelsen. Binde enderne af strimlen.
  • Endelig strimler enderne og posen lukkes. Hvis du ønsker, kan du tilføje et dekorativt element formet eller anden dekoration kvast i enderne af strimlerne. Anden udsmykning kan være muligt at sy en ring på hver side af posen.

Hæklet mønstre barn

Du ønsker at gøre dig selv dine små tøj? Så vi forklare trin for trin hvordan man laver støvletter til din baby:

  • materialer: Nål tråd 4 og 2,5 farve du ønsker. Med denne type ledning vil være mere fleksible og cool at barnets fod.
  • Udarbejdelse af baby støvletter: Først skal du nødt til at begynde at oprette sålen med en kæde af 11 links. Mængden af ​​links skal sættet skal være i overensstemmelse med længden af ​​foden af ​​dit barn. Så fjernlys halvdelen fra det andet link punkttælling fra nålen og derefter 8/2 fjernlys flere point. Agora i det sidste led, har du 3/2 høje punkter.
  • Så vend arb og den anden side reclicking 8/2 høje punkter. Beam, da to betyder høje punkter i det sidste led. Det er tid til at lave et lille punkt i den første halvdel punkt, du gjorde.
  • Begynder anden runde op to kamme, der allerede tæller som et medium højdepunkt, og i dette samme sted, hvor du har foretaget kæden sting, hæve en gennemsnitlig højdepunkt. 8/2 fortsætter høje punkter. Så gør to halv høje punkter i følgende tre punkter og derefter disse koloner, udfører 8/2 point.
  • Lav to midler høje punkter i de to sidste punkter og lukkes med en dværg punkt i det andet wale starten af ​​omgangen. Vi kommer nu til den tredje runde. Hæver kamme og lave to og en halv højdepunkt på samme sted du gjorde kæden sting.
  • De følgende to medier stråle punkt høje punkter og derefter gå højt flere point 9/2 og udfører to midler høje punkter i de følgende seks punkter. Når du er færdig, gå 9/2 point. Du skal ende to midler høje punkter i de sidste to point og lukke ryggen med en dværg i den anden wale punkt, du gjorde i begyndelsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة